JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a jucat în această seară etapa 19, restantă, din Liga 3 contra Unirii Tăşnad, singura echipă care a învins-o pe “U” în acest sezon. Meciul disputat pe Cluj Arena s-a terminat 5-0 pentru echipa clujeană.

Prima ocazie din meci i-a aparţinut lui Szekely (4), care a lovit bara transversală, iar câteva minute mai târziu Cadar a făcut exact acelaşi lucru. Haţiegan a adus pericolul la poarta Unirii după 30 de minute, dar a tras peste. Micaş (38) a deschis scorul cu un şut la colţul lung, 1-0, acesta fiind şi scorul pauzei.

În repriza secundă, “U”-iştii au continuat să fie mai agresivi, iar Ene a reuşit dubla în decurs de un minut (54, 55), 3-0, la primul gol fiind asistat de Chiş, iar la al doilea de Greu. Asaltul gazdelor la poarta lui Moloz a continuat, iar Haţiegan (64) s-a trecut şi el pe lista marcatorilor, 4-0, Goga (89) închizând tabela cu o lovitură de cap, 5-0.

Astfel, Universitatea Cluj rămâne lider cu 44 de puncte, iar următoarea etapă va sta deoarece ar fi trebuit să joace împotriva Viitorului Ghimbav, dar echipa s-a retras din campionat. Performanţa Ighiu, principala urmăritoare, rămâne pe locul secund la şase puncte diferenţă, 38, dar şi cu un meci mai mult disputat.

FC Universitatea Cluj

12
Dinu
13
Manu
4
Abrudan
25
Onicaș
2
Chiş
23
Greu
10
Florescu
14
Micaş
30
Haţiegan
9
Ene
18
Goga (C)

Au mai intrat: Takacs, Lemnaru, Hordouan, Telcean. Antrenor: Adrian Falub.

AFC Unirea Tăşnad

98
Moroz
17
Pârnău
29
Bălău (C)
20
Vădan
5
Palinceac
8
Szekely
23
Cubaş
11
Stanciu
22
Ciul
19
Faur
10
Cadar

Au mai intrat: Ştef, Varga, Silaghi, Nagy. Antrenor: Cristian Popa.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Doamnă Bizău, scuteşte-ne de comentariile acestea insipide, gen “au continuat să fie mai agresivi”, când, de fapt, este vorba despre “U”, singura echipă din această serie a Ligii 3 care, într-adevăr, joacă fotbal şi domină cu autoritate în fiecare partidă. Problemele pentru “studenţi” nu sunt legate de prestaţiile ce vor urma în acest campionat, ci acelea legate de întărirea lotului şi, mai ales, de atragerea unor sponsori, în vederea participării în Liga 2, acolo unde se vor lupta pentru promovarea dorită în primul eşalon. Echipa este echilibrată în toate compartimentele, încearcă să joace combinativ şi doreşte să facă spectacol pentru a-i mulţumi pe aceşti suporteri care, la rândul lor, fac spectacol în tribună, însoţind, cu entuziasm, “studenţii” şi în toate deplasările. Succes, “U” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.