JSport.roJSport.ro

Etapa a şasea a Ligii a III-a debutează astăzi în seria a cincea, cu meciul CFR-ului 2, şi se încheie mâine, atunci când joacă celelalte trei echipe ale Clujului.

De departe, cel mai lejer meci îl are Universitatea Cluj, care este favorită clară în faţa Viitorului Ghimbav.

Valoarea lotului avut la dispoziţie de Adrian Falub ar trebui să fie un factor decisiv în obţinerea cele trei puncte, mai ales că meciul vine chiar înaintea Scenei Urbane, un eveniment în care Peluza „Şepcile Roşii” este actor principal. Meciul de pe Cluj Arena reprezintă şi un ultim test înaintea celor două derby-uri de săptămâna viitoare, în Cupa României cu Olimpia Satu Mare şi în campionat, după trei zile, cu Sănătatea Cluj.

Adversarul de vinerea viitoare al „studenţilor” va juca mâine la Tăşnad, terenul pe care „U” a pierdut primul meci oficial de la „renaşterea” din vara trecută. Teoretic, „viruşii” sunt favoriţi, aceştia disputând mâine şi primul joc după o pauză de două săptămâni. Puşi în gardă de eşecurile celor de la Unirea Dej şi Universitatea Cluj, ambele cu acelaşi scor, 0-2, elevii lui Csaba Kis şi Dan Matei încearcă să se ferească de surprize neplăcute. Pentru clujeni urmează apoi duelul din Cupa României, cu Luceafărul Oradea, şi derby-ul cu „U”.

Cealaltă reprezentantă a Clujului în Liga a III-a, Unirea Dej, are parte de un test dificil pe teren propriu sâmbătă, cu CS Iernut. Cele două echipe sunt despărţite doar de două puncte în clasament, în favoarea dejenilor, jucătorii lui Alpar Meszaros fiind obligaţi să câştige, cu puţin noroc aceştia putând ajunge pe locul nouă la finalul etapei. Jocul cu Iernutul face parte din categoria jocurilor „de câştigat” pentru Unirea, primul dintr-o serie de trei din care dejenii se pot gândi serios la nouă puncte.

Dacă partida de pe Cluj Arena va începe la ora 16:00, celelalte meciuri vor avea ora de start 17:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.