JSport.roJSport.ro

Întoarcerea iernii a dus la amânarea întregii etape a Ligii a III-a, astfel că echipele clujene au căutat adversare pentru acest weekend.

Nu toate au fost şi norocoase însă, pentru că jocul test dintre CFR 2 şi Unirea Dej, programat astăzi pe terenul CUG, a fost amânat din cauza ninsorii.

Universitatea Cluj are şanse mari, totuşi, să joace mâine cu cei de la ACS Comuna Recea, meciul fiind programat pe terenul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”. Cum în această seară se va disputa acolo o partidă oficială din Liga a IV-a, zăpada va fi înlăturată în mare parte încă de astăzi, astfel că mâine terenul poate arăta în condiţii bune.

Jocul dintre „U” Cluj şi Comuna Recea ar trebui să înceapă la ora 14:00, la două ore după ce în Gruia se va juca un alt amical, în Liga 1 de această dată, CFR Cluj-ACS Poli Timişoara.

În ce priveşte Liga a IV-a, deocamdată s-a amânat doar un meci, Unirea Triteni-Sticla Turda. Din celelalte şapte partide programate, patru se vor juca pe teren sintetic aşa că, teoretic, nu ar fi motive de amânare.

„Se joacă acolo unde se poate”, e mesajul venit astăzi dinspre AJF Cluj, astfel că cel târziu mâine se va decide dacă meciurile programate duminică la Apahida, Dej şi Căşeiu (acolo unde va juca Viile Dejului) se pot desfăşura în condiţii optime.

UPDATE 2

În cele din urmă, din etapa a 19-a a Ligii a IV-a au fost amânate doar trei partide. Pe lângă cea de la Triteni, care a fost reprogramată ieri pentru 11 aprilie, astăzi s-a decis amânarea meciurilor Sporting Apahida-Someşul Gilău (se joacă în 25 aprilie) şi CFR Dej-Armenopolis Gherla (se joacă în 10 aprilie). Singura partidă din weekend care se va juca pe un teren de iarbă naturală va fi cea dintre AS Viile Dejului şi Arieşul Mihai Viteazu, duminică, de la ora 12:00. Meciul era oricum programat la Căşeiu, din cauza terenului impracticabil de la Dej. “Terenul e moale la Căşeiu, într-adevăr, dar nu e apă deloc pe el”, ne-a spus un oficial de la Viile Dejului, cu două zile rămase până la meci.

UPDATE 1

Din cele trei meciuri rămase duminică, unul deja s-a amânat. Sporting Apahida-Someşul Gilău nu se mai joacă la finalul acestei săptămâni, ci abia în 25 aprilie, de la ora 17:00. Ambele cluburi au cerut amânarea celor de la AJF, care au fost de acord în cele din urmă, din cauza terenului impracticabil existent astăzi la Apahida.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.