JSport.roJSport.ro
În tribuna din planul îndepărtat va sta galeria lui ”U”

Sănătatea Cluj-Universitatea Cluj va fi cel mai interesant meci al etapei a șaptea a seriei a cincea din Liga a III-a, un derby local în care orgoliile sunt la cote înalte.

Partida se va disputa mâine, la baza ”Clujana”, deși ambele cluburi s-au înțeles pentru ca jocul să se dispute pe Cluj Arena.

Inițiativa i-a aparținut Universității, însă Federația Română de Fotbal (FRF) a fost cea care s-a opus mutării. Potrivit reprezentanților Sănătății, solicitarea nu ar fi fost înregistrată în termenul prevăzut de regulament, iar ”virușii” nu aveau omologat un al doilea stadion în certificatul de siguranță întocmit la începutul sezonului. Astfel, FRF a trimis o hârtie prin care a confirmat că meciul se va disputa conform programării inițiale, de la ora 15:00, la baza ”Clujana”.

La jocul de mâine galeria Universității va fi dirijată înspre tribuna a doua a stadionului, care nu a mai fost deschisă publicului de când ”studenții” își disputau acolo meciurile din Liga a II-a. Doar o parte din respectiva tribună ar urma să fie folosită însă, în aceste zile muncitorii instalând ultimele podele din lemn, aproximativ 1.000 de fani ai Universității urmând să ia loc acolo. Aceștia vor plăti câte 10 lei pentru a intra la meci, spectatorii care vor sta în tribuna 1 urmând să achite 15 lei, biletele putând fi cumpărate de la intrarea în baza ”Clujana”.

Va fi un meci spectaculos, între două echipe frumoase. victoria din Cupă ne-a dat aripi, băieții sunt montați, își doresc victoria. Ambele echipe au șanse să câștige, Csaba Kis, antrenor Sănătatea Cluj

”Ne așteaptă un meci foarte greu. Știu că ei își doresc foarte mult să câștige împotriva Universității, au orgolii foarte mari și ne va fi foarte greu să-i batem”, Adrian Falub, antrenor ”U” Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.