JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a făcut nouă transferuri în această pauză competiţională, dar s-a despărţit şi de doi jucători importanţi.

Dacă plecarea lui Valentin Lemnaru a devenit certă după finalul sezonului trecut, acum clubul s-a despărţit şi de Mihai Onicaş.

Jucătorului care a impresionat plângând pentru Universitatea Cluj i s-a terminat contractul şi, potrivit conducerii “şepcilor roşii”, a refuzat să semneze noua înţelegere propusă de către club.

Contactat de CJSport.ro, Onicaş nu a dorit să comenteze plecarea sa de la echipă. “Eu am fost bolnav o perioadă şi de-asta nu am plecat în cantonament”, a fost reacţia celui care a revenit din dragoste pentru Universitatea în vara anului trecut.

Managerul Ioan Ovidiu Sabău a fost cel care a explicat de ce Onicaş nu va mai face parte din lotul Universităţii. “El nu a fost mulţumit. I s-a propus un nou contract în condiţiile noastre, peste ce a avut anul trecut, dar nu a acceptat. Acum fiecare îşi negociază cum doreşte, dar el nu a fost mulţumit de propunerea noastră”, a spus Sabău, confirmând despărţirea de Onicaş.

“U” a plecat astăzi la prânz în cantonamentul din Italia, acolo unde va sta până în 23 iulie.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. HAI MA CE VEDETA ESTE, DUPA CE CA L-A ADUS TATA-SU CU PLECACIUNI, ACUM E “NEMULTUMIT”, MAI LASATI-NE CU CACATURI DIN ASTEA … ZICI CA E MESSI. SA JOACE TINERII EL E FUMAT .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.