JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj şi echipa de Liga 2, Ştiinţa Miroslava, s-au întâlnit în şaisprezecimile Cupei României ieri, 24 octombrie. În urma partidei disputată pe Cluj Arena, “U” s-a calificat în optimile Cupei României cu 2-1. Marcatorii au fost Giurgiu (60 p.) şi Lemac (89), respectiv Marin (73).

Antrenorul ,,studenţilor”, Adrian Falub, este mulţumit de jocul prestat de către elevii săi, iar pentru tragerea la sorţi îşi doreşte o echipă apropiată valoric de Universitatea, fiind susținut și de căpitanul echipei.

,,Am suferit puţin pe final, dar victoria, cred eu, este meritată. Am controlat jocul de la un capăt la altul, în afară de ultimele 15 minute din prima repriză. Nu am făcut un joc foarte bun, dar în meciul de Cupă contează calificarea. Îmi felicit jucătorii pentru că nu e uşor să ajungi în această fază. Prioritar pentru noi rămâne campionatul, iar meciul din Cupă e un bonus. Nu suntem la nivelul echipelor foarte bune din Liga I şi nu îmi doresc o echipă care se bate la campionat. Pentru meciul din optimi îmi doresc o echipă cu care să avem speranțe. Vreau să obţinem rezultate, iar dacă le obţinem va veni şi lumea la stadion”, a declarat Adrian Falub, antrenorul lui “U”, care a fost completat de Gabriel Giurgiu, căpitanul echipei clujene:,,Ne bucurăm pentru această calificare, care a venit în urma unui meci destul de greu. Ştiinţa Miroslava a stat bine în teren, s-a apărat, dar e important că am reuşit să câştigăm. Mi-aş dori o echipă accesibilă ca să putem merge mai departe”.

Optimile Cupei României se vor disputa în 29 noiembrie, iar tragerea la sorți va avea loc la începutul lunii noiembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.