JSport.roJSport.ro

După un sezon în Liga a IV-a, Universitatea Cluj a reuşit să promoveze în Liga a III-a fără emoţii. În barajul de promovare a jucat contra campioanei judeţului Maramureş, Lăpuşul Târgu Lăpuş, şi a promovat cu 14-0 la general (8-0 tur, 0-6 retur). Odată cu promovarea echipa a început să se întărească, transferând jucători care să o ajute să defileze în Liga a III-a.

Ioan Ovidiu Sabău, managerul echipei, a vorbit despre noile transferuri realizate de Universitatea Cluj, dar şi despre planurile de viitor ale clubului.

,,Sunt jucători importanţi cu care ne-am înţeles precum Albuţ, Onicaş, Ursu, Micaş de la Satu Mare, Cordoş care e fostul jucător de la Luceafărul Oradea. Am reuşit să transferăm şi un jucător foarte talentat şi tânăr, Denis Hordouan. Sper să nu fi uitat pe cineva că au venit cam mulţi. E o echipă, consider eu, foarte bună de Liga a II-a, chiar cu perspective de a putea promova în prima ligă. Vrem să avem o echipă, într-adevăr, care să şi joace fotbal, să facă spectacol şi împreună să aducem lumea la stadion. Deocamdată nu vreau să am emoţii pentru Liga a III-a, iar în Liga a II-a să ne aşezăm la masă toţi cei care ne ocupăm de această echipă şi vom hotărî în ce direcţie o vom lua. Dacă vom investi foarte mult în infrastructură sau nu şi atunci ne concentrăm pe prima echipă. Să facem o echipă foarte puternică pentru a promova, dar şi pentru a rezista. Eu mi-aş dori foarte mult să le putem face pe ambele, dar prioritatea mea, să nu se înţeleagă greşit aici, este să construim o bază sportivă şi să reorganizăm centrul de copii şi juniori. Desigur, dacă reuşim ambele, mi-aş dori foarte mult ca imediat după ce am promovat în Liga a II-a să promovăm în Liga I.”

Acesta a ţinut să îi felicite şi pe suporteri pentru coregrafiile pe care le-au realizat în acest sezon competiţional, dar şi pentru susţinerea arătată echipei care datorită lor a devenit mai puternică.

,,Îi felicit pe suporteri pentru că anul acesta s-au comportat exemplar. Datorită felului cum s-au comportat au început să vină femei, copii la stadion pentru că au avut ce să vadă. S-au comportat foarte frumos. Îi felicit când fac astfel de lucruri. Echipa se simte foarte puternică lângă astfel de suporteri. Ne ajută foarte mult prin comportamentul lor să aducem oameni importanţi la echipă deoarece avem nevoie pentru că lucrurile se vor complica în Liga a III-a. Avem nevoie de un buget mult mai mare şi nu mai vorbesc de Liga a II-a când, sigur, toată lumea îşi doreşte promovarea” a conchis Ovidiu Sabău.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.