JSport.roJSport.ro
foto: facebook/fc universitatea cluj

Universitatea Cluj a câştigat cu 6-1 meciul cu Arieşul Mihai Viteazu, disputat ieri în etapa a 28-a a Ligii a IV-a, însă pe lângă cele şase goluri „şepcile roşii” par să fi pus la punct un plan de colaborare cu formaţia din Mihai Viteazu.

Aceasta are înscrise şi câteva grupe de copii şi juniori în diversele campionate ale AJF, iar acest lucru, precum şi condiţiile existene la Mihai Viteazu, au atras atenţia celor de la „U” Cluj.

Cum planul de a colabora cu Academia Luceafărul Cluj a căzut, oficialii „studenţilor” încearcă să se reorienteze şi par să fi găsit un sprijin puternic în Arieşul Mihai Viteazu. Vicepreşedintele Universităţii, Cosmin Irimieş, a discutat ieri cu primarul comunei clujene, Ioan Zeng, întâlnirea celor două părţi având un final optimist.

„Oamenii au fost foarte impresionaţi de ce au găsit la Mihai Viteazu. S-au întâlnit cu domnul primar şi nu este exclusă deloc o colaborare viitoare între «U» Cluj şi Arieşul Mihai Viteazu la nivel macro. Adică începând de la copii şi juniori, până la seniori. Ar urma să fie o colaborare fructuoasă, atât pentru noi, cât şi pentru ei, iar cei de la «U» să-şi rodeze la noi viitorii şi potenţialii jucători”, a declarat vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion.

Clubul din Mihai Viteazu a sărbătorit, în vara anului trecut, 10 ani de existenţă, iar echipa de seniori a promovat în urmă cu doi ani în Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.