JSport.roJSport.ro

Fotbaliştii de la Universitatea Cluj s-au reunit ieri, 17 iulie, pentru a pregăti noul sezon al Ligii a III-a. În acest eşalon, “studenţii” s-ar putea întâlni cu CFR Cluj, care a anunţat că vrea să-şi înscrie echipa a doua a clubului.

Vineri, 21 iulie, feroviarii ar putea afla verdictul final. Dacă echipa a doua a CFR-ului va fi înscrisă în Liga a III-a, atunci în oraşul de pe Someş va fi un nou derby, nedorit, însă, de oficialii Universităţii.

,,Eu sper să nu jucăm cu CFR Cluj în Liga a III-a. Sper să mergem noi în altă serie sau ei să meargă pentru că nu mi se pare că ar fi bine pentru oraş. Sunt foarte multe interpretări şi să nu se înţeleagă greşit că nu aş vrea să joc sportiv, dar aş vrea să evităm aceste discuţii, scandaluri, provocări. Noi avem alte obiective în momentul de faţă, un alt drum şi sper ca şi ei să înţeleagă că ar fi bine să nu ne întâlnim în Liga a III-a”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, managerul echipei Universitatea Cluj.

Pentru a ataca noul sezon al Ligii a III-a ,,U” a perfectat mai multe transferuri care speră să o ajute să îşi îndeplinească obiectivul: promovarea în liga secundă.

,,Au venit Albuţ, Onicaş, Cordoş, Micaş, Greu, Hordouan, Ursu, Moldoveanu, jucători cu experienţă şi jucători tineri. Şi anul acesta, nu vreau să fiu arogant, avem o echipă foarte bună, o echipă care va domina şi în Liga a III-a pentru că are mentalitate. Avem şi un public care ne va susţine, ne va încuraja. Avem toate condiţiile pentru a ne comporta foarte bine şi de a face spectacol la fiecare meci. Obiectivul clar este promovarea şi nici nu se pune problema să nu promovăm la ce achiziţii am făcut”, a conchis Ioan Ovidiu Sabău.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.