JSport.roJSport.ro
“U” şi Sănătatea au disputat, în vară, un meci amical

Campionatul Ligii a III-a se reia în 3 martie, iar echipele clujene şi-au stabilit, cu o excepţie, programul perioadei de pregătire şi meciurile amicale.

CFR 2 a fost cea mai „grăbită” dintre ele, trupa lui Gică Barbu făcând primul antrenament în urmă cu două zile, iar Universitatea Cluj şi Sănătatea Cluj vor reveni luni din vacanţă.

„Studenţii” se vor revedea în noul an la ora 11:30, la Cluj Arena, după care vor efectua o scurtă şedinţă de pregătire, la care sunt aşteptaţi să participe şi câţiva suporteri. De la ora 15:00,  la baza „Clujana”, jucătorii Sănătăţii Cluj vor reveni şi ei după o vacanţă de o lună, „viruşii” urmând să facă, la rândul lor, primul antrenament al anului.

Unirea Dej, în schimb, care a fost preluată de doi investitori italieni în această iarnă, va mai sta cel puţin o săptămână în vacanţă. Dejenii ar trebui să se reunească în 22 ianuarie, însă totul depinde de venirea italienilor în România, la echipa care ocupă penultimul loc în clasament fiind aşteptat şi un antrenor din peninsulă.

De altfel, Unirea chiar şi-a stabilit un meci amical cu Universitatea Cluj, în 3 februarie, existând discuţii şi pentru un test cu CFR Cluj 2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.