JSport.roJSport.ro

IMG_5638Universitatea Cluj va începe, săptămâna viitoare, meciurile din Liga a IV-a, campionat în care multă lume se aşteaptă ca formaţia lui Marius Popescu să nu întâmpine prea mari dificultăţi.

Chiar dacă există destule echipe care au drept obiectiv primele locuri şi au dat de înţeles că le vor face viaţa grea “şepcilor roşii” în acest sezon, “U” are şi destui susţinători printre adversarii din campionat, cei care nu ţintesc neapărat promovarea. Fost coleg cu Ioan Ovidiu Sabău la Universitatea, în perioada în care echipa a renăscut din Divizia C, Adrian Truşcă, jucător şi antrenor secund acum la CS Floreşti, şi-a exprimat dorinţa ca alb-negrii să nu rămână decât un sezon în Liga a IV-a.

“Anul acesta sper să promoveze echipa fanion a Clujului, adică Universitatea. Noi îi susţinem cel puţin sufleteşte, iar dacă vor să ia jucători de la noi, jucători tineri, îi dăm cu mare plăcere. Chiar îmi doresc să promoveze pentru că au nişte planuri mari, gânduri de viitor sănătoase. Am trecut şi eu prin aşa ceva când tot Neluţu a venit în Divizia C şi nu m-am gândit vreodată că se va repeta totul şi că se va reveni la aceeaşi situaţie”, a declarat Adrian Truşcă, echipa sa debutând cu o înfrângere în noul sezon, 1-3 cu Olimpia Gherla.

Obiectivul floreştenilor în acest sezon nu pare a fi unul prea îndrăzneţ, chiar dacă în campionatul trecut aceeaşi echipă, sub numele de Luceafărul 2010 Cluj, s-a bătut la promovare în retur.

“Noi ne dorim acum să jucăm cât mai multe meciuri, să fim competitivi cât mai repede, pentru că avem jucători buni. Cert este că nu o să fim ciuca bătăilor, asta vă spun clar. Lumea ne ştie de echipă bună, aşa consider şi eu şi sigur o să avem jocuri mai bune decât acum cu Gherla”, a mai precizat fostul jucător al Universităţii Cluj, dar şi al CFR-ului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.