JSport.roJSport.ro

Echipa de juniori a Universităţii Cluj, care şi-a spulberat concurenţa în campionatul U19 a Ligii a IV-a, are şanse mari de a se califica la turneul final.

Jucătorii pregătiţi de Călin Sălăgean vor juca la Cluj, de vineri până luni, într-unul din cele patru turnee semifinale şi vor trebui să treacă de Victoria Carei (Satu Mare), Unirea Sântana (Arad), Jiul Petroşani (Hunedoara) şi Avântul Bârsana (Maramureş) pentru a se califica între primele patru echipe din ţară.

Moşuţi şi colegii săi pornesc favoriţi în turneul ce va avea loc între 16 şi 20 iunie, atât datorită valorii superioare, cât şi faptului că vor juca pe teren propriu toate meciurile, clujenii ajungând în această fază după o dublă victorie cu Bihorul Beiuş în primul tur, 5-0 şi 7-1. Celelalte trei turnee semifinale se dispută la Bacău, Săcele şi Piteşti, cele patru câştigătoare urmând să se califice în etapa finală a campionatului judeţean U19, care va avea loc la Buftea.

În 2016, campioană a devenit tot o echipă din Cluj, Industria Sârmei Câmpia Turzii câştigând finala cu Precizia Săcele, scor 2-1. Mai jos aveţi programul meciurilor de la Cluj din cele cinci zile, acestea urmând să se dispute pe terenul cu iarbă naturală din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”.

Program turneu semifinal Cluj

Vineri, ora 16:00 Victoria Carei   –  Universitatea Cluj
Vineri, ora 18:30 Unirea Sântana   – Jiul Petroşani
Sâmbătă, ora 16:00 Avântul Bârsana   – Unirea Sântana
Sâmbătă, ora 18:30 Jiul Petroşani   – Universitatea Cluj
Duminică, ora 16:00 Jiul Petroşani   – Victoria Carei
Duminică, ora 18:30 Universitatea Cluj   – Avântul Bârsana
Luni, ora 16:00 Victoria Carei   – Avântul Bârsana
Luni, ora 18:30 Universitatea Cluj   – Unirea Sântana
Marţi, ora 16:00 Avântul Bârsana   – Jiul Petroşani
Marţi, ora 18:30 Unirea Sântana   – Victoria Carei
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.