JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj o va întâlni în barajul pentru promovarea în Liga a III-a pe Avântul Bârsana sau pe Lăpuşul Târgu Lăpuş.

Reprezentanţii FRF au decis ca judeţul Cluj să fie împerecheat cu Maramureşul pentru barajul de promovare, însă Universitatea va trebui să mai aştepte câteva zile pentru a-şi afla adversara.

În Liga a IV-a Maramureş există două serii, câştigate de Avântul Bârsana, respectiv Lăpuşul Târgu Lăpuş, cele două urmând să dispute, însă, un meci de baraj pentru stabilirea campioanei şi, automat, a echipei care o va întâlni pe „U”. Cel mai probabil, acest joc va avea loc pe stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, în 10 iunie.

Manşa tur a barajului pentru accederea în Liga a III-a se va disputa în 17 iunie, iar returul o săptămână mai târziu, însă nu se ştie încă, oficial, cine va găzdui primul meci. Cel mai probabil, însă, “studenţii” vor juca pe teren propriu turul, pentru că în 25 iunie, la o zi după retur, Andrea Bocelli va concerta pe Cluj Arena, iar stadionul va trebui pregătit din timp pentru acest eveniment.

Mai jos puteţi vedea celelalte împerecheri decise de reprezentanţii Departamentului Competiţii al FRF:

Teleorman-Mehedinţi

Tulcea-Constanţa

Prahova-Dâmboviţa

Bihor-Arad

Argeş-Sibiu

Bucureşti-Ilfov

Braşov-Mureş

Ialomiţa-Buzău

Călăraşi-Giurgiu

Harghita-Covasna

Dolj-Gorj

Olt-Vâlcea

Sălaj-Satu Mare

Bistriţa-Năsăud – Suceava

Bacău-Botoşani

Brăila-Vaslui

Galaţi-Iaşi

Neamţ-Vrancea

Caraş-Severin – Alba

Timiş-Hunedoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.