JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj are planuri mari atât cu echipa de seniori, cât și cu formațiile de juniori.

Deocamdată, oficialii ”șepcilor roșii” au drept obiectiv imediat refacerea Centrului de Copii și Juniori, urmând să participe, anul viitor, la toate competițiile organizate de FRF și AJF.

În acest sezon, ”U” are echipe doar în competițiile județene, marea absență fiind în Liga Elitelor la U19 și U17.

”Acum jucăm în Liga a IV-a de seniori și juniori cu aproape aceiași jucători, din acest motiv având 48 de ore distanță între meciuri. Avem copii născuți în 2001, 2000 și doar doi din ’99, iar restul vin de la prima echipă. Avem speranțe cu acești copii de 16-17 ani că vor arăta mult mai bine pe viitor. Obiectivul nostru de acum tocmai acesta este, să oferim jocuri copiilor și să formăm ceea ce ne așteaptă anul viitor. Vrem cinci grupe de juniori A, B, C, D și E, să punem bazele la ce înseamnă centru, ca în trecut. Vom vedea ce format va avea Liga Elitelor și vom juca acolo, în majoritate, cu acești copii din 2000-2001. Încercăm să formăm și o generație bună de 2002-2003 și să ne punem pe picioare așa cum am fost anii trecuți”, a declarat antrenorul Universității din Liga a IV-a, juniori și seniori, Călin Sălăgean.

Dacă la seniori ”studenții” au câștigat cinci meciuri până acum și ocupă locul șase, după nouă etape, în competiția de juniori ”U” Cluj e lider, cu victorii pe linie, inclusiv un 26-0 cu Unirea Iclod.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.