JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a profitat de amânarea returului şi a disputat, vineri după-amiaza, un meci amical cu Industria Galda.

Partida a avut loc în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, şi a fost câştigată fără prea mari probleme, 7-1, de către elevii lui Adrian Falub.

Adversara lui „U” din seria a cincea a Ligii a III-a a rezistat un sfert de oră fără să primească gol, Goga deschizând scorul cu un şut de la marginea careului. Pe un teren acoperit cu zăpadă pe multe porţiuni, Haţiegan a ieşit la rampă până la finalul primei reprize, tânărul jucător al lui „U” punctând de trei ori.

Învinşi doar cu 2-0 în precedentul amical de către Universitatea, jucat în urmă cu trei săptămâni, găldenii au început mai bine repriza a doua, iar Haiduc a redus din diferenţă. Florescu a fost apoi responsabil cu ratările, golul căutat de mijlocaşul lui „U” venind în cele din urmă pe finalul jocului.

Hordouan şi Greu au mai înscris şi ei, iar „şepcile roşii” s-au impus cu 7-1 şi se pregătesc acum pentru meciul cu Unirea Dej, ce va avea loc sâmbătă după-amiază, în etapa a doua a returului.

„U” Cluj: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Micaș, Giurgiu, Florescu – Goga, Ene, Hațiegan. Au mai intrat: Chiş, Ursu, Hordouan, Greu, Albuţ, Saroşi, Telcean, Potcoavă. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Interesant formula echipei de baza
    – Dinu, Micas, Hatiegan (aflat in forma foarte buna) – tinerii din formula de start – meritat
    Hordouan – dupa un tur titular neconvigator a facut o pregatire buna si este si el o optiune
    Vin alti tineri din urma, ceea ce este bine
    Ursu (8goluri in tur) , Lemnaru (5goluri in tur), Greu (3g), Onicas … nu prind primul 11… avem rezerve … foarte bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.