JSport.roJSport.ro

13726706_1803178146578497_1615975466681664702_nEchipa de fotbal a Universităţii Babeş-Bolyai a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European Universitar din Croaţia, după ce a pierdut, 0-2, meciul cu Universitatea din Krasnodar.

Ruşii au decis jocul doar în ultimele 10 minute, însă, atunci când au venit cele două goluri în poarta lui Iura, UBB acuzând din plin şi cele trei absenţe cauzate de suspendări, Alex Pop, Paul Halas şi Bogdan Cristea. De asemenea, Răzvan Muntean a avut o problemă medicală şi nu a putut evolua decât câteva minute în repriza a doua, în timp ce portarul titular de până acum, Răzvan Vaida, s-a accidentat înaintea meciului şi a fost înlocuit de Vasile Iura.

Antrenorul Septimiu Ormenişan s-a confruntat, astfel, cu cele mai mari probleme de lot de până acum chiar împotriva meciului cu finalista de anul trecut şi campioana de acum doi ani, Kuban State University reuşind să ajungă în semifinale şi în 2016. Tehnicianul UBB-ului s-a arătat dezamăgit mai ales pentru că echipa sa a avut două ocazii importante de gol la 0-0, clujenii fiind eliminaţi din cursa pentru trofeu cu goluri în ultimele minute.

“Chiar credeam că o să mergem la 11 metri. Din păcate, la 0-0 am avut două ocazii imense, prin Ionaşcu şi Hîmpea, iar apoi am luat gol când mai erau 10 minute de joc. Ne-am aruncat în atac şi am primit al doilea gol, însă victoria ruşilor e meritată şi pentru că au o echipă organizată din toate punctele de vedere. Regretul nostru e că ei puteau fi bătuţi dacă îi aveam măcar pe doi dintre suspendaţi, Alex Pop şi Halas, dar băieţii mei şi-au dat şi azi sufletul pe teren, au încercat să facă tot ce au putut. UBB şi-a depăşit condiţia la acest Campionat European, iar la anul sperăm să câştigăm titlul naţional, în primul rând, şi apoi să mergem în Portugalia să facem o figură şi mai frumoasă acolo”, a spus Septimiu Ormenişan.

UBB Cluj nu şi-a încheiat evoluţiile la acest Campionat European, clujenii urmând să îi întâlnească în această seară, de la ora 20:00, pe studenţii universităţii din Montpellier, într-un joc pentru locurile 5-8. Mai apoi, în funcţie de acest rezultat, românii vor mai avea un meci pentru poziţiile 5-6 sau 7-8.

Echipa UBB Cluj în meciul cu Kuban: Iura – Popa, Ionescu, Kis, Hîmpea – Bene, Kereki, Rogozan, Ionaşcu – Vasilichi – Medrea. Au mai intrat: Tăbârţă, Muntean. Antrenor: Septimiu Ormenişan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.