JSport.roJSport.ro
foto: Dragos Plesa, incurajat de colegii de la seniori
foto: Dragos Plesa, incurajat de colegii de la seniori

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Cluj a dictat o suspendare drastică pentru jucătorul Bogdan Oltean, 16 ani, component al echipei de juniori A1 a Ardealului Cluj, care i-a provocat o accidentare gravă lui Dragoş Pleşa, de la Arieşul Mihai Viteazu.

Oltean a primit o suspendare de 20 de etape şi o amendă de 300 de lei, după ce la meciul dintre cele două formaţii de juniori, disputat în 9 mai, la Mihai Viteazu, i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu adversarului său de la Arieşul. Dragoş Pleşa, tot în vârstă de 16 ani, a fost operat în urmă cu două săptămâni, echipa de seniori a Arieşului dedicându-i atunci victoria de la Floreşti.

„Ăsta-i regulamentul, între 16 şi 24 de etape am înţeles. Acuma, nu ştiu ce să zic, dacă o fi şi junior nu cred că există rea voinţă şi mi se pare foarte dură măsura. Asta, gândindu-mă la jucătorul meu. Dacă mă gândesc la jucătorul lor, îmi pare foarte rău, însă Bogdan e oricum foarte afectat după ce s-a întâmplat. E băiat inteligent, are aproape 10 la şcoală şi nu a vrut să-l accidenteze. Nu cred că trebuia pedepsit aşa dur, sperăm să-i diminuăm suspendarea la recurs, normal e să plătească, dar nu poţi să-i periclitezi şi lui viitorul, până la urmă sunt copii. Cel mai uşor e să fii răzbunător, e mai greu să fii bun şi să zici că nu a vrut, însă dacă cei de la Arieşul cred că a vrut să-l accidenteze aşa rău…”, ne-a spus antrenorul Ardealului, Cosmin Vâsâie.

Clujenii au timp două săptămâni să facă apel la decizia Comisiei de Discipină.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.