JSport.roJSport.ro
foto: Fotbal Club Someşul/facebook

Etapa a şaptea a Ligii a IV-a s-a încheiat duminică după-amiază, cu trei meciuri jucate în zona Dejului.

De dimineaţă a fost şi Viitorul Soporu de Câmpie-Arieşul Mihai Viteazu, scor 0-3.

Performera zilei este însă Unirea Dej 2, care a învins-o pe Unirea Triteni cu 2-1, golul decisiv fiind marcat în minutul 90+3. A fost o partidă care a explodat pe final, sub privirile antrenorului Unirii Dej din Liga a III-a, Gheorghe Barbu.

După ce dejenii au deschis scorul înainte de sfârşitul primei reprize, printr-un gol marcat de Trif, Triteniul a egalat in minutul 89, după reuşita lui Andrei Pintilie. Oaspeţii au avut apoi o ocazie bună de a trece în avantaj, dar bucuria avea să vină tot în tabăra echipei pregătite de Eusebiu Şuvagău. Benea a înscris pentru 2-1 în prelungiri şi Unirea 2 a trecut peste Triteni în clasament.

Formaţia fraţilor Pintilie este surpriza neplăcută a acestui debut de sezon, doar o victorie reuşind până acum echipa care a terminat pe locul patru în campionatul precedent. De partea cealaltă, după trei eşecuri în primele patru etape, dejenii par a fi pe o pantă ascendentă.

Someşul Dej este echipa care a profitat cel mai mult de pe urma rezultatelor etapei a şaptea. Formaţia preluată recent de Mircea Bolba s-a apropiat la cinci puncte de liderul Unirea Iclod, după o victorie fără prea multe emoţii cu Armenopolis Gherla. Dejenii au câştigat cu 5-0, datorită golurilor marcate de Gherghel, Bogdan Paul, Petrean, Podină şi Boerean, Someşul profitând din plin de experienţa superioară comparativ cu cea a gherlenilor. Dacă echipa care evoluează la Ocna Dejului a urcat pe locul trei, Armenopolis rămâne ultima clasament, cu şapte eşecuri din tot atâtea meciuri.

Stadionul „Municipal” din Dej a găzduit, în această după-amiază, meciul dintre CFR Dej şi Vulturul Mintiu-Gherlii, încheiat 0-3. Oaspeţii s-au impus datorită dublei lui Ovidiu Farcaş şi golului înscris de Sergiu Pop, dar au avut şi destule emoţii până să se desprindă decisiv. Dejenii au avut şi ei şansele lor, dar al doilea gol marcat de „vulturi” a liniştit partida, Mintiul reuşind prima victorie din acest campionat.

De dimineaţă, experienţa superioară a Arieşului Mihai Viteazu a făcut diferenţa în victoria, 3-0, de pe terenul Viitorului Soporu de Câmpie. Toate cele trei goluri au venit în repriza secundă, de la Kiesz, Silaghi şi Mărie, gazdele rămânând cu regretul că au lovit o dată bara. Acest succes urcă formaţia din Mihai Viteazu, în continuare neînvinsă în campionat, pe locul patru în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.