JSport.roJSport.ro
foto: facebook-unirea dej
foto: facebook-unirea dej

A treia victorie a sezonului a venit sâmbătă după-amiază pentru Unirea Dej, formaţia clujeană câştigând cu Luceafărul Bălan, ultima clasată, 3-0.

Meciul de la Dej s-a desfăşurat într-o singură direcţie, elevii lui Alpar Meszaros ratând numeroase ocazii la poarta sălăjenilor, doar trei dintre ele fiind şi fructificate. Toate golurile au fost marcate în a doua repriză, „dubla” lui Florin Alexandru, ultimul gol din penalty şi reuşita lui Kovacs stabilind scorul final.

„În prima repriză am dominat categoric, dar nu am băgat-o în poartă, în a doua repriză am dominat categoric şi am băgat-o în poartă, chiar dacă am mai ratat şi alte ocazii. Cam asta a fost diferenţa astăzi. În prima parte a fost şi stresul acela că trebuie să dăm gol, dar e bine că i-am bătut în final, o victorie fără emoţii. Acum mai este o etapă, iar apoi tragem linie şi vom vedea ce va fi”, a declarat, pentru CJSport.ro, Alpar Meszaros.

Dejenii au acumulat 10 puncte în clasament după această victorie, însă au rămas pe locul 11, iar în ultima etapă a turului se vor deplasa pe terenul adversarei Jucului din această rundă, Csikszereda.

Unirea Dej a început jocul în următoarea formulă: Szekely-Podină, Kovacs, Hasnaş, Plăian-Vlad Pop, Nalaţi-Căt. Itu, Fl. Blaj, Fl. Alexandru-Bălţoi. Rezerve: Blaga-Idriş, Băieşu, Bota, Papp, Cr. Itu, Bogdan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.