JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a pierdut, 1-3, meciul de pe terenul celor de la ASA Târgu Mureş II, care a contat pentru etapa a 25-a a Ligii a III-a. Rezultatul este surprinzător având în vedere jocul prestat de dejeni, până la primul gol al gazdelor aceştia controlând partida.

În continuare fără antrenor principal pe bancă, oaspeţii au condus cu 1-0 la pauză, după golul lui Florin Blaj, şi în urma unui joc care le-a dat speranţe că pot obţine o nouă victorie în campionat.

Prestaţia alb-albaştrilor a fost identică şi în startul părţii secunde, însă a urmat o perioadă neagră de opt minute, în care mureşenii au înscris trei goluri. Astfel, de la 0-1 în minutul 62, s-a făcut 3-1 în minutul 70, rezultat cu care s-a şi încheiat acest joc, spre supărarea oficialilor Unirii care au însoţit echipa la Târgu Mureş.

“Prima repriză a fost foarte bine, în a doua am început la fel, un joc bun, am mers peste ei, ocazii, dar am luat un gol din nimic. Imediat a venit şi al doilea, iar al treilea l-am primit ca o consecinţă firească. Până la primul gol al lor am gestionat bine meciul, nimic nu prevestea ce avea să se întâmple, dar a venit un declic în minutul 60 şi chiar nu ştim de ce, culmea, pe fondul jocului nostru bun. Oricum, atitudinea majorităţii jucătorilor a lăsat de dorit astăzi, totul pe fondul stării de spirit care a caracterizat toată săptămâna de antrenamente. Totuşi, nu ASA a câştigat acest meci, ci l-am pierdut noi”, ne-a spus delegatul echipei dejene, Costi Bădan, cel care a pregătit din nou acest joc împreună cu Flaviu Băieşu.

În clasament, Unirea nu are prea mult de suferit, dejenii fiind pe locul 10, cu 25 de puncte, încă departe de zona fierbinte a retrogradării.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kereki
Kovacs
Podină
Giurgean
Blaj Al.
Itu C.
Nalaţi
Blaj Fl.
Ferhaoui

Au mai intrat: Kis, Muntean, Florin Al., Paul Bogdan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.