JSport.roJSport.ro
foto: someşeanul.ro

Incertitudinea prin care trece Unirea Dej în aceste zile nu pare să-i deranjeze foarte tare pe jucători, ba dimpotrivă.

Fără antrenor principal pe banca tehnică, dejenii au făcut cel mai bun meci din acest campionat tocmai în Vinerea Mare, câştigând cu 6-1 partida cu Recolta Dorolţ, din etapa a 23-a a Ligii a III-a.

Cu delegatul Costi Bădan pe bancă, cel care, alături de Flaviu Băieşu, a făcut primul 11 şi schimbările din acest joc, Unirea a obţinut o victorie importantă mai ales pentru încrederea jucătorilor. Alex Blaj, Kovacs, Ferhaoui, Giurgean, Suciu şi Florin Blaj au marcat în poarta sătmărenilor, toate golurile fiind urmărite din tribune de către Cristi Dulca şi Gheorghe Barbu, ultimul nefiind lăsat să stea pe bancă.

Acesta a vorbit cu arbitrii şi cu observatorul meciului la început, însă cum nu a fost trecut pe foaia de joc, Barbu a fost invitat să ia loc în tribune. Negocierile pentru rezilierea contractului vor continua şi după Paşte, antrenorul nereuşind să ajungă la un numitor comun până acum cu finanţatorul Mircea Itu.

“Echipa a jucat foarte bine, cred că a fost cel mai reuşit joc al nostru de până acum. Le-am cerut jucătorilor, şi cred că au înţeles asta, să ignore tot ce se întâmplă în jurul echipei, pentru că problemele colaterale nu-i privesc. Ei trebuie să joace cât mai bine pentru ei, în primul rând”, ne-a spus delegatul dejenilor, Costi Bădan.

Unirea va avea acum două săptămâni de pauză până la următorul meci, adversarul din etapa a 24-a, FC Bistriţa, retrăgându-se din campionat.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kereki
Kovacs
Florin Alex.
Blaj Al.
Nalaţi
Itu C.
Giurgean
Blaj Fl.
Ferhaoui

Au mai intrat: Suciu, Papp, Paul Bogdan, Obreja.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.