JSport.roJSport.ro
foto: Facebook/Unirea Dej
foto: Facebook/Unirea Dej

Unirea Dej a suferit, sâmbătă, al şaptelea eşec stagional, 0-1 pe teren propriu cu o favorită la promovare, CSM Sighet.

Elevii lui Alpar Meszaros au încasat singurul gol al întâlnirii în minutul 77, atunci când Lemac a înscris cu un şut la colţul scurt, această reuşită venind la 10 minute după ce gazdele, prin Alex Florin, au lovit bara printr-un şut din careu. Dejenii au acuzat şocul primirii golului şi nu au izbutit să mai pună în pericol poarta oaspeţilor, astfel că au pierdut un nou meci cu o candidată la promovare, după cel precedent disputat împotriva Unirii Jucu.

“A fost un meci de angajament, iar eu îmi felicit echipa. Din păcate, însă, sunt la al treilea meci la echipa asta şi pierdem pe aceleaşi greşeli personale pe linia de fund. Arbitrajul a fost slab, dar nu a influenţat jocul, eşecul este al nostru şi va trebui să învăţăm din el”, a declarat, la final, antrenorul Unirii, Alpar Meszaros, conform dej24.ro.

Pentru dejeni urmează un nou meci cu o candidată la promovare, Luceafărul Oradea, partidă care va avea loc sâmbătă, în judeţul Bihor.

În etapa a 10-a din seria 5 a Ligii a III-a au avut loc următoarele meciuri:

  • FC Zalău-CS Iernut 1-0
  • Industria Galda-CS Oşorhei 1-0
  • Avântul Reghin-Sănătatea Cluj 4-1
  • Odorheiu Secuiesc-Csikszereda 0-3
  • Comuna Recea-Luceafărul Bălan 4-1
  • Unirea Jucu-Luceafărul Oradea 1-1
  • Unirea Dej-CSM Sighet 0-1

Clasamentul este condus de Avântul Reghin, care a acumulat 25 de puncte, fiind urmată de Industria Galda, cu 24 de puncte şi de trei echipe cu câte 21 de puncte, Luceafărul Oradea, CSM Sighet şi Unirea Jucu, lupta la promovare urmând să se dea între aceste cinci echipe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.