JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a suferit o nouă înfrângere în seria a cincea a Ligii a III-a, 2-3 cu Performanţa Ighiu, în deplasare.

Pentru galben-albaştri aceasta a fost ultima partidă a turului, dejenii urmând să stea etapa următoare, Unirea încheind, astfel, prima parte a competiţiei cu opt înfrângeri consecutive.

La Ighiu, gazdele au câştigat mai clar decât o arată scorul, Florin Blaj marcând ambele goluri ale dejenilor pe final, când scorul era deja 3-0. În faţa ocupantei poziţiei secunde în clasament şi cu un moral zdruncinat de ultimele rezultate, Unirea a fost depăşită în multe momente pe stadionul „Cetate”.

Chiar dacă oaspeţii au avut şi ei şansa de a înscrie mult mai repede, imprecizia de la finalizare a făcut ca Ighiul să nu primească gol decât atunci când nu a mai contat, Seiwerth, cu o dublă, şi Unguru fiind marcatorii gazdelor.

„Un joc disputat, în care am intrat relaxati, dar pot să zic ca a fost un joc echilibrat. S-a văzut diferenţa de experienţă, ocaziile avute de adversari au fost fructificate, iar noi le-am ratat. Ultimele 15 minute le-am dominat autoritar, am dat două goluri, dar nu îndeajuns ca să fim egalii celor de pe locul doi. Per ansamblu a fost un rezultat corect şi un joc îmbucurător pentru noi. Urmează vacanţa şi vedem din ianuarie ce modificări vor mai fi la echipă”, ne-a spus antrenorul dejenilor, Flaviu Băieşu.

În clasament, Unirea rămâne pe locul 14, acolo unde, cel mai probabil, va încheia şi această primă parte a sezonului.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Udi
Kovacs
Podină
Kocsis
Itu
Popescu P.
Nalaţi
Ferhaoui
Boje

Au mai intrat: Blaj Fl., Sabo, Chiorean, Iepan. Antrenori: Flaviu Băieşu, Costi Bădan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.