Unirea Dej a pierdut al doilea meci în deplasare al campionatului, 0-2 la Alba Iulia, după o prestație care nu a fost deloc rea a elevilor lui Alpar Meszaros.

Jocul de pe ”Cetate” a fost echilibrat în cea mai mare parte, gazdele profitând de cea mai mică greșeală a galben-albaștrilor și deschizând scorul prin Lăsconi, în minutul 55.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Nalați și colegii săi au încercat să egaleze până la final, fără succes însă, golul lui David din ultimele minute stabilind scorul final. Unirea Dej a suferit al patrulea eșec stagional, însă înfrângerea de la Alba Iulia nu l-a supărat și pe antrenorul Alpar Meszaros.

”Băieții au jucat foarte bine până la golul primit, care a venit la prima greșeală pe faza de apărare. Nu a fost nicio diferență între cele două echipe până la acea greșeală și chiar e păcat să pierzi un astfel de meci. Avem noi boala asta acută în apărare unde greșim meci de meci și nu-i găsim medicamentul. Păcat, pentru că rezultatul e nedrept după aspectul jocului”, ne-a declarat antrenorul dejenilor.

Clujenii nu au putut, astfel, să-și ia revanșa după eșecul din Cupa României, atunci când au pierdut, în luna august, pe același teren, 0-1.

Unirea Alba Iulia

Suciu
Matei
Man
Grozav
Rus
Tat
Selagea
Fulea
Apetri
Davidaș
Lăsconi

Au mai intrat: Ștef, Schiau, David, Păcurar. Antrenor: Adorian Himcinschi

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Udi
Podină
Ferhaoui
Nalați
Itu
Blaj Al
Papp
Boje

Au mai intrat: Popescu P., Blaj Fl., Paul B., Florin Al. Antrenor: Alpar Meszaros

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.