JSport.roJSport.ro
foto: dej24.ro
foto: dej24.ro

Unirea Dej a pierdut categoric meciul disputat la Oradea, pe terenul Luceafărului, scor final 0-5, după o partidă în care gazdele, aflate pe podiumul clasamentului, şi-au demonstrat superioritatea mai ales în a doua repriză.

În primele 45 de minute, bihorenii au marcat o singură dată, în condiţiile în care şi dejenii şi-au creat câteva oportunităţi de a înscrie, însă elevii lui Alpar Meszaros au căzut total în partea a doua a jocului. Candidaţi la promovare, orădenii au mai înscris de alte patru ori până la final şi au câştigat cu 5-0 în faţa unei echipe care le-a rezistat doar 45 de minute, golurile fiind marcate de Balea, Cigan, Mihuţă şi Modan, autor al unei “duble”.

“Chiar dacă am pierdut cu acest scor, nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, pentru că am dat de cea mai bună echipă de până acum. Luceafărul Oradea ne-a demonstrat, mai ales în a doua repriză, ce înseamnă o echipă care vrea cu adevărat să promoveze şi ne-a arătat un fotbal super bun. Ne-au dominat la toate capitolele în partea a doua a meciului, iar noi nu ne putem compara cu un club ca Luceafărul, care vrea să promoveze. La ei există deja condiţii de Liga I”, a declarat, pentru CJSport.ro, antrenorul Unirii Dej, Alpar Meszaros.

Formaţia dejeană a rămas cu doar şapte puncte în clasament, iar în etapa următoare va avea derby cu ultima clasată, Luceafărul Bălan. Unirea va pregăti acest joc printr-un amical programat marţi, pe teren propriu, cu Ardealul Cluj.

Pentru Unirea Dej au evoluat, la Oradea, următorii jucători: Szekely-Vlad Pop, Podină, Kovacs, Plăian-Nalaţi, Rogozan-Itu, Bota, Alex Florin-Bălţoi. Au mai intrat: Paul Bogdan, Alex Papp şi Alex Blaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.