JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu FC Avrig, disputat în etapa a cincea a Ligii a III-a.

Formaţia lui Alpar Meszaros a ajuns la patru puncte în clasament, bifând al doilea meci consecutiv pe teren străin fără înfrângere.

După 0-0 la pauză, galben-albaştrii au deschis scorul prin golul din penalty al lui Florin Blaj, dar au fost egalaţi până la final de Silviu Rogozan. Ambele echipe au trecut pe lângă victorie, Boje ratând de la doar câţiva metri de poartă, la cea mai mare şansă a oaspeţilor. Jocul practicat de Nalaţi şi colegii săi l-a mulţumit pe antrenorul Alpar Meszaros, însă, foarte supărat după eşecul cu Sănătatea Cluj, din etapa precedentă.

“A fost un meci bun între cele două echipe, mult peste nivelul Diviziei C. Oricare dintre ele putea să câştige, iar la noi s-a văzut o schimbare radicală faţă de ultimul meci cu Sănătatea, mai ales din punct de vedere al angajamentului. Totuşi, rezultatul a fost echitabil, noi având şansele mai mari de gol în a doua repriză. Am luat un punct şi tot timpul un punct e în plus, nu în minus”, a declarat antrenorul dejenilor, Alpar Meszaros.

Formaţia sa ocupă locul 11 în clasament, cu patru puncte, iar în etapa următoare va juca cu CS Iernut, pe teren propriu.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Udi
Kovacs
Itu
Graur
Blaj Al.
Nalaţi
Paul B.
Blaj Fl.
Boje

Au mai intrat: Popescu P., Florin Alex., Papp Al., Szabo. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.