JSport.roJSport.ro

Etapa a 19-a a seriei a cincea din Liga a III-a programează al doilea derby judeţean al Clujului în acest retur. Unirea Dej va primi vizita Sănătăţii Cluj, într-un meci care promite, ambele echipe părând a avea ceva de demonstrat după etapa trecută.

„Viruşii verzi” vin după o victorie norocoasă pe teren propriu cu FC Bistriţa, după un joc care l-a nemulţumit complet pe antrenorul Marius Semeniuc. Clujenii au rămas la doar patru puncte de primul loc în clasament, iar acum vor să arate că evoluţia ştearsă din etapa trecută a fost doar un accident, o victorie la Dej contribuind mult şi la moral.

De partea cealaltă, Unirea a suferit o înfrângere dramatică la Recea, acolo unde a primit două goluri în prelungiri, ultimul dintre ele fiind contestat vehement de către alb-albaştrii. Deşi au făcut din nou un meci bun după victoria cu Jucu din runda precedentă, jucătorii pregătiţi de Gheorghe Barbu s-au întors cu mâna goală din Maramureş, dar şi cu un cartonaş roşu în dreptul lui Plăian, care îl face indisponibil pentru acest joc.

La rândul lor, gazdele îşi doresc să arate că nu degeaba au ajuns pe locul opt în clasament, nebăgate în seamă aproape de nimeni, o victorie însemnând mult pentru încrederea tinerilor elevi ai lui Gică Barbu, zdruncinată serios după meciul de la Recea.

Partida dintre Unirea Dej şi Sănătatea Cluj se va disputa pe stadionul „Municipal”, sâmbătă, de la ora 15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.