JSport.roJSport.ro

IMG_2680Unirea Jucu, salvată de venirea investitorilor care au sprijinit anul trecut Viitorul Feleacu, a început în această săptămână pregătirea pentru noul sezon al Ligii a III-a.

Antrenorul Alpar Meszaros a reuşit să aducă cinci jucători noi până acum la Jucu, după ultimul meci amical, programat vineri, „Mesi” urmând să se decidă asupra lotului cu care va merge într-un cantonament centralizat. Din cei cinci jucători, trei au venit de la Unirea Dej, portarul Alin Sălăjan, fundaşul Marius Ionescu şi mijlocaşul Claudiu Rogozan, unul de la FC Zalău, Viorel Ionaşcu, în timp ce atacantul Adrian Fertea a fost în lotul Someşului Gilău sezonul trecut.

„E greu pentru că suntem la început aici la Jucu, s-a schimbat conducerea, a venit altcineva, iar foarte mult s-a lucrat cu jucătorii care au avut contracte şi au vrut să plece, dar şi cu cei cărora le-au expirat contractele. E un început greu pentru că au fost aceste probleme la Jucu, dar îl am lângă mine pe directorul sportiv Mircea Morar şi am mare încredere în el că le va desluşi pe toate. I-am luat pe aceşti jucători şi mai suntem în discuţii cu încă 5-6 jucători, inclusiv cu cei care au avut contracte cu Unirea”, a declarat antrenorului Jucului.

De altfel, dintre jucătorii rămaşi la Jucu din sezonul trecut, până acum este cert că vor continua Gabriel Luca, Alex Pop şi Olimpiu Bucur.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.