JSport.roJSport.ro

Unirea Jucu a marcat pentru prima oară opt goluri într-un meci din acest sezon al Ligii a III-a tocmai în ultima etapă a campionatului.

Victoria cu 8-3 de pe terenul Recoltei Dorolţ nu a ajutat echipa lui Adrian Iencsi să urce şi pe locul trei în clasament, Sănătatea Cluj egalând în prelungiri la Sibiu, însă tehnicianul jucanilor nu e deloc supărat din acest motiv.

Ba mai mult, Iencsi şi-a lăudat jucătorii pentru parcursul din retur şi e mulţumit de ce a reuşit să construiască la Jucu.

„În tur echipa a făcut 23 de puncte cu un lot mult mai bun şi iată că acum, cu o echipă foarte tânără, cu jucători noi, am reuşit să facem 30 de puncte. Ăsta e un lucru pozitiv şi sunt foarte mulţumit de jucători. Am creat un grup unit aici, care poate să pună probleme oricărei echipe. Am dat opt goluri la Dorolţ, dar puteam marca chiar peste 10, însă victoria este cea mai importantă. Ne-am îndeplinit obiectivul în acest retur, cu o echipă tânără care are numai de câştigat pe viitor”, ne-a spus antrenorul Unirii Jucu, după victoria din Satu Mare.

Iencsi aşteaptă acum discuţiile cu finanţatorul Mircea Maier pentru a vedea dacă îşi va prelungi contractul.

„Eu mi-aş dori să continui cu acelaşi nucleu, să îl am pe Mircea aproape, pentru că el mi-a dat libertatea de a lucra şi asta contează cel mai mult pentru mine. Nu prea găseşti în ziua de azi aşa conducători care să te înţeleagă, să-ţi lase libertatea de a lucra ca un profesionist şi în cele cinci-şase luni petrecute aici m-am simţit un adevărat antrenor. Chiar şi în Cluj-Napoca, pentru că acolo am locuit, mi-am făcut prieteni, oamenii sunt deosebiţi şi a fost o experienţă foarte bună pentru mine tot ce s-a întâmplat în acest retur” a mai declarat Iencsi.

În victoria cu 8-3 de la Dorolţ, Paul Cubleşan a reuşit jumătate dintre golurile echipei sale, Covaciu, Alex Pop, Bucur şi Băghiceanu fiind ceilalţi marcatori ai Unirii, pentru care au evoluat următorii jucători:

Unirea Jucu

Sălăjan
Trăistar
Băghiceanu
Crişan N.
Gâţ
Bucur
Covaciu
Cubleşan
Şut
Maxin
Pop Al.

Au mai intrat: Băican, Cocan, Banyoi, Budică. Antrenor: Adrian Iencsi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.