JSport.roJSport.ro

IMG_4162Unirea Jucu are un nou derby pentru promovare, de data aceasta elevii lui Gică Barbu urmând să evolueze pe terenul Avântului Reghin, formaţie aflată la egalitate de puncte cu liderul Luceafărul Oradea.

Jucanii se află la cinci puncte în spatele adversarului de mâine, unica variantă fiind victoria, în caz contrar Unirea putând ajunge la opt puncte în spatele ambelor echipe din fruntea clasamentului, iar şansele la promovare vor scădea drastic.

“Ne aşteaptă un meci greu la Reghin, acolo unde sper să avem un arbitraj corect. Paradoxal, mi-aş dori să facem jocul de la Galda, să avem ocaziile pe care le-am avut acolo, să controlăm jocul aşa cum am făcut-o la Galda, chiar dacă am pierdut. Oricum, mi-e greu acum să spunem că arătăm ca o echipă care se bate la promovare, mai ales că am pierdut deja cinci puncte în acest retur. Sunt mulţi jucători noi şi nu suntem încă omogenizaţi, nu avem traseele foarte bine stabilite”, a spus tehnicianul Jucului.

Meciul de la Reghin va avea loc mâine, de la ora 17:00, tot de la aceeaşi oră disputându-se un alt derby la promovare, Industria Galda-Luceafărul Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.