JSport.roJSport.ro

Jucătorii Unirii Jucu s-au revăzut în efectiv complet, marţi dimineaţă, pentru prima oară în anul 2017. Antrenorul Adrian Iencsi a preferat doar să aibă o şedinţă în vestiar cu noii săi elevi, primul antrenament urmând să aibă loc doar mâine dimineaţă, cel mai probabil la baza Unirea din Cluj.

Noul tehnician al formaţiei care speră să termine pe podium acest sezon a petrecut aproximativ 20 de minute cu jucătorii, după care şi-a expus planurile pentru perioada pe care o va petrece la Jucu, menţionând şi ce l-a atras la Unirea.

„Am venit aici în primul rând datorită discuţiei cu finanţatorul clubului, un om care iubeşte foarte mult fotbalul. În vacanţă am fost şi la Jucu şi am văzut condiţiile care sunt acolo, pentru că asta m-a interesat cel mai mult, până la urmă. Am văzut un stadion frumos, cu un teren de antrenament cu gazon natural, cu vestiare, tribune, ce pe mine m-a impresionat plăcut. Chiar dacă eu aveam alte aspiraţii, adică să antrenez la un nivel mai sus, am preferat să vin în Liga a III-a, dar să lucrez cu nişte oameni cu care pot comunica şi să lucrez în condiţii bune cu jucătorii. Obiectivul meu personal e să creez o echipă competitivă, bună, tânără şi indiferent cât voi sta aici vreau să las ceva bun în urma mea, vreau să se cunoască ceva”, ne-a declarat noul antrenorul al jucanilor.

Adrian Iencsi a semnat pe şase luni cu Unirea, contractul putându-se prelungi în cazul în care ambele părţi sunt mulţumite la finalul campionatului.

„Eu sper ca în aceste şase luni, împreună cu colaboratorii din staff şi cu oamenii din conducere, să clădim ceva care să se vadă în fotbalul românesc, chiar dacă nu avem obiectiv să promovăm, ci de a forma o echipă competitivă, care să joace un fotbal plăcut. Adversarii din serie nu îi cunosc foarte bine, dar sunt câteva echipe bune, cum e Hermannstadt, care se află pe primul loc, Zalăul, Metalurgistul Cugir, e o serie destul  de puternică. Comparativ cu Liga a II-a, nu e o diferenţă mare, poate chiar sunt echipe de Liga a III-a mai bune ca cele din Liga a II-a aflate în ultima parte a clasamentului”, a mai spus antrenorul Unirii.

Jucanii se vor pregăti pe plan local până la reluarea campionatului, urmând să dispute şi câteva meciuri amicale, două dintre ele împotriva Universităţii Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.