JSport.roJSport.ro

IMG_2652Unirea Jucu începe un drum nou în Liga a III-a, alături de un sponsor privat şi de un lot schimbat aproape în totalitate faţă de sezonul trecut.

De asemenea, jucanii au şi un tehnician nou, Alpar Meszaros, iar alb-negrii au atras atenţia până acum prin campania activă de achiziţii, chiar dacă la Jucu au venit, deocamdată, jucători care au evoluat tot în al treilea eşalon şi în ediţia trecută a campionatului.

Un loc pe podium, obiectivul fostei conduceri a Unirii în sezonul trecut, nu pare a fi păstrat şi de către actuala echipă managerială, cel puţin la nivel declarativ, acolo unde Jucu îşi propune să termine în prima jumătate a clasamentului. Cu o serie bună de rezultate, obiectivul ar putea fi schimbat din mers, însă pentru Alpar Meszaros o clasare deasupra locului opt sau şapte la finalul campionatului ar însemna un sezon reuşit.

“Mai facem două amicale în această săptămână şi apoi vedem, în mare, pe ce lot ne vom baza pentru următorul sezon. Cred că o să avem un lot bun, cu care să nu ne facem de râs, ca să zic aşa. Obiectivul e 1-8 sau 1-7, depinde dacă vor fi 16 sau 14 echipe în serie. Oricum, vrem o clasare în prima jumătate”, a spus “Mesi”, cu aproximativ o lună rămasă până la startul campionatului.

Unirea Jucu a disputat, vineri, primul meci amical din această pauză competiţională, 6-2 cu o formaţie de juniori a lui CFR Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.