JSport.roJSport.ro

Unirea Tritenii de Jos a obţinut o victorie foarte importantă în economia clasamentului, 4-2 cu Ardealul Cluj, în primul meci al etapei a 25-a a Ligii a IV-a.

Profitând şi de faptul că a întâlnit o echipă din care au lipsit foarte mulţi jucători de la Liga Elitelor, Unirea şi-a făcut meciul uşor de la început.

După ce a scăpat, totuşi, de o bară a adversarilor, Triteniul a fructificat două dintre ocaziile avute, iar scorul s-a făcut 2-0. Pe finalul primei reprize însă, oaspeţii au reuşit să revină în meci cu golul de 2-1, echilibrul pe tabelă menţinându-se şi la 3-2, moment în care a intrat pe teren antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

Acesta a profitat de o nouă greşeală a oaspeţilor pe faza defensivă şi a înlăturat complet emoţiile cu golul de 4-2, scor care a urcat formaţia sa, momentan, până pe locul şapte în clasament. De partea cealaltă, Ardealul se află acum pe poziţia a noua, începând de săptămâna viitoare atenţia clujenilor urmând să fie mutată şi înspre Liga a IV-a, după ultima etapă a Ligii Elitelor.

Pe lângă Pintilie, pentru Unirea au mai înscris în acest meci Podariu şi Ozvadă, ultimul reuşind o dublă, golurile lui Uţiu şi Şoimaru fiind insuficiente pentru ca Ardealul să obţină măcar un punct.

„Sunt mulţumit de rezultat, dar nemulţumit că am avut iar multe ocazii şi nu le-am fructificat. La 2-0 pentru noi am intrat într-o amorţeală şi pentru că am jucat cu o echipă care nu e Ardealul, de fapt, în a doua repriză am dominat clar, dar nu sunt mulţumit de joc. Mai mulţumit am fost după meciul cu Universitatea Cluj, deşi am pierdut. Am luat, însă, trei puncte foarte importante care ne menţin în lupta pentru locul şapte şi sunt bucuros că am câştigat şi cu o echipă mai slab cotată decât noi. Dacă vom câştiga toate meciurile de acasă şi nu vom pierde la Câmpia atunci locul şapte ne este asigurat, obiectivul nostru, de altfel”, a declarat antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

„Noi am început mai bine jocul şi am avut o bară la scorul de 0-0. Golurile lor au fost marcate pe greşelile noastre personale, dar per total cred că a fost o victorie meritată a gazdelor, care au fost mai prezente în joc. Am mai avut o ocazie mare de a egala la 3-2, prin Hociung, dar imediat am primit golul de 4-2 şi acolo s-a cam terminat meciul”, ne-a spus, în schimb, şi mijlocaşul Ardealului, Laszlo Denes.

Unirea Triteni

Rusu Al.
Ceclan
Indreica
Paleoca B.
Luduşan
Ozvadă
Câmpian
Paleoca Cr.
Saşa
Podariu
Nemeş

Au mai intrat: Crişan, Deiac, Pintilie An., Voievod. Antrenor: Andrei Pintilie

Ardealul Cluj

Farkas
Gabor
Oltean
Pălăghie
Papp
Matiş
Şoimaru
Denes
Lăcătuş
Popa
Uţiu

Au mai intrat: Mureşan Vl., Mureşan C., Hociung. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.