JSport.roJSport.ro
Paul Pintilie, stânga, alături de antrenorul Unirii Triteni, Andrei Pintilie

Team-managerul Unirii Triteni, Paul Pintilie, a fost suspendat un an de către Comisia de Disciplină a AJF Cluj, după ce nu ar fi respectat o sancţiune iniţială de şase etape.

Pintilie a fost eliminat în două meciuri consecutive de pe bancă, unul la seniori şi unul la juniori pe finalul campionatului precedent, iar etapele de suspendare ar fi trebuit executate inclusiv în campionatul care a început săptămâna trecută.

Cel puţin asta arată decizia Comisiei de Disciplină din 29 august, prin care Pintilie a fost sancţionat cu „măsura interzicerii oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de un an” pentru că nu s-a prezentat în faţa comisiei. Între timp, Pintilie a stat pe bancă şi la meciul din Cupa României disputat la jumătatea lunii august, cu „U” Cluj 2, oficialul Unirii Triteni considerând că şi-a ispăşit cele două etape de suspendare cu care a fost pedepsit strict la seniori. Comisia de Disciplină, însă, a cumulat etapele de suspendare ale lui Pintilie, lucru ce l-a nemulţumit pe oficialul Unirii Triteni, care ar fi trebuit să execute, în campionatul de seniori, pedeapsa primită şi pentru faptele comise în întrecerea de juniori.

„Din punctul meu de vedere şi al regulamentelor, trebuia să stau două etape la seniori şi patru la juniori. Ba mai mult, Comisia m-a suspendat în baza regulamentului FRF, nu al AJF, iar acolo se spune că dacă o persoană activează la mai multe categorii de vârstă, suspendarea pe care o primeşte la seniori se efectuează la seniori. Nu se cumulează etapele de la seniori şi juniori şi să se facă la seniori. Am făcut apel la această decizie, iar scopul meu este ca Parlapan să-şi dea demisia de onoare sau domnul preşedinte Vasile Marc să-l demită. Şi asta o să facă bine întregii activităţi fotbalistice, nu doar mie personal. Ba mai mult, în luna mai, domnul Parlapan i-a spus unui oficial al unei alte echipe de Liga a IV-a că o să mă suspende un an, fără să fac nimic atunci. Ştia de atâtea luni că o să mă suspende un an. Asta e rea voinţă şi dacă mi se dovedeşte că am dreptate la Apel, cred că e şi un abuz în serviciu”, ne-a spus Paul Pintilie.

Contactat de CjSport.ro, şeful Comisiei de Disciplină, Liviu Parlapan, a refuzat să comenteze deciziile luate, dând de înţeles că Pintilie ar fi scăpat mult mai uşor dacă s-ar fi prezentat la şedinţă, atunci când a fost chemat.

„Dacă domnul Pintilie voia să lămurească situaţia trebuia să se prezinte la Comisia de Disicplină şi poate lămuream. Dar dacă nu se prezintă, nu avem ce face. Cei de la Unirea Triteni, în schimb, cer întotdeauna demisii când nu le place ceva, nu e prima dată”, a fost singura reacţie a oficialului AJF Cluj.

Mai jos aveţi comunicatul redactat astăzi de către clubul Unirea Tritenii de Jos, prin care se anunţă şi că niciun reprezentant al echipei nu se va mai prezenta la şedinţele Comisiei de Disciplină, atâta timp cât ea este condusă de Liviu Parlapan.

  1. Incepand cu data de 16.08.2017 nici un oficial, jucator sau orice alta persoana care isi desfasoara activitatea in cadrul clubului ACS Unirea Tritenii de Jos nu se va mai prezenta la Comisia de disciplina din cadrul Ajf Cluj atat timp cat comisia va fi condusa de Liviu Parlapan din urmatoarele motive:
  • Ori de cate ori un oficial ,jucator a fost prezent in fata comisiei nu s-a luat in considerare parerea noastra si cazul a fost judecat doar din punctul de vedere al domnului Liviu Parlapan, prin urmare consideram ca prezenta noastra in fata comisiei este doar “pierdere de timp”.
  • Avem decizii ale Comisiei de disciplina care au fost judecate ca si o vendetta personala a domnului Liviu Parlapan pe care o are din cate se pare cu clubul nostru (mai ales cu antrenorii Pintilie Andrei in trecut si Pintilie Paul in prezent), si nu din punct de vedere regulamentar, iar in acest sens detinem dovezi hotararile comisiei de disciplina.
  • Mai cerem si un minim de bun simt din partea Comisiei de disciplina ca atunci cand este citat presedintele clubului sa se informeze cine este si cum se numeste. Acest lucru denota lipsa de respect pe care comisia o are fata de presedintele clubului si de clubul ACS Unirea Tritenii de Jos.
  1. Cerem conducerii AJF Cluj sa-l demita in cel mai scurt timp posibil pe domnul Liviu Parlapan de la conducerea Comisiei de disciplina, in caz contrar din punctul nostru de vedere conducerea AJF este partasa la abuzurile comise de aceasta comisie.
  2. ACS Unirea Tritenii de Jos va lua act de orice decizie a comisiei de disciplina si o va respecta!!!
Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.