JSport.roJSport.ro

Unirea Tritenii de Jos a câştigat, 3-2, meciul cu Viitorul Feleacu, din prima etapă a noului sezon al Ligii a IV-a.

Formaţia lui Andrei Pintilie a început cu trei puncte campionatul, obţinute în faţa unei echipe care a revenit în Liga a IV-a după un an de absenţă.

Unirea a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile lui Bărbos şi Ceclan, însă „lupii” din Feleacu au marcat la prima fază a reprizei secunde prin Vlad Pop. În ciuda ocaziilor create la ambele porţi, cele două echipe au mai marcat doar câte o singură dată până la final, Cristi Paleoca, respectiv Chesnoiu, ultimul stabilind scorul final în minutul 90.

Dacă oficialii Triteniului au fost nemulţumiţi de diferenţa mică înregistrată la sfârşit, oaspeţii au considerat că un egal era mai echitabil.

„Îi felicit pt baieti pt efortul depus si pt castigarea celor 3 puncte puse in joc. A fost un meci pe care l-am controlat din toate punctele de vedere , dar din păcate am ratat foarte mult şi astfel ne facem jocul mult prea greu decat ar trebui sa fie. Nu jucăm ceea ce vreau, dar e început de campionat şi poate intrăm mai greu în ritm. O sa avem trei etape de foc în continuare şi, dacă jucăm la fel şi ratăm la fel, ne va fi foarte greu cu echipele bune ale campionatului. Feleacu are nişte băieţi extraordinari muncitori care vor face cu siguranta o figura buna in campionat. Vreau, acum la început, să salut toate echipele din campionat, să le urez baftă şi să câştige cel mai bun de pe teren”, este declaraţia antrenorului Unirii, Andrei Pintilie.

„Am făcut câteva cadouri Triteniului astăzi, la 1-0 şi 2-0. Adversarii au fost acceptabili, însă noi am avut doar 11 jucători în lot, am mers cu echipa din Liga a V-a pentru că am zis să nu facem mari modificări în lot. Rezultatul cred că e mincinos, pentru că un egal era mai ok. Am avut şi noi ocazii, o bară, un penalty refuzat în ultimele minute, dar e prima etapă şi sperăm să terminăm cu bine campionatul. Noi jucăm din plăcere şi, momentan, nu avem niciun obiectiv”, a spus şi tehnicianul Viitorului, Vlad Pop, ambii antrenori ai celor două echipe jucând toate minutele.

Unirea Triteni

Rusu
Crişan
Gall S.
Pintilie An.
Luduşan
Paleoca Cr.
Nemeş
Bărbos
Paleoca B.
Ceclan
Deiac

Au mai intrat: Petrea, Cicoş, Pruneanu. Antrenor: Andrei Pintilie

Viitorul Feleacu

Koronka
Gabrian
Brie
Costea
Pop Vlad
Fizeşan
Mocan
Pop Vl.
Olariu
Chesnoiu
Burz

Antrenor: Vlad Pop

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.