JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a pierdut, 0-1, meciul cu FC Viitorul din ultima etapă a play-off-ului, acest eşec făcând-o campioană pe formaţia lui Gheorghe Hagi.

Ardelenii au ratat câteva ocazii uriaşe, la final arătându-se dezamăgiţi că nu au reuşit să înscrie, în timp ce antrenorul Vasile Miriuţă a fost deranjat de uşurinţa cu care s-a acordat lovitura de la 11 metri.

Totuşi, tehnicianul clujenilor a ţinut să-l felicite pe Hagi pentru performanţa de a ieşi campion şi a mărturisit că îşi doreşte, la finalul sezonului viitor, ca şi el să ridice acest trofeu.

„Sunt puţin supărat, am avut cinci ocazii clare şi am primit un penalty care nu ştiu dacă a fost. Felicit Viitorul, a făcut un campionat foarte bun şi au meritat să câştige, dar îmi felicit şi jucătorii, conducerea şi suporterii pentru campionatul pe care noi l-am făcut şi pe care l-am început cu minus şase puncte. Acum mergem în vacanţă, sperăm să ieşim din insolvenţă pe 26 mai, iar la anul să facem o echipă mare aşa cum ne dorim la noi în Ardeal. Mai am un an de contract cu CFR Cluj, voi rămâne aici, nu voi antrena niciodată Steaua, chiar dacă voi primi vreo ofertă, iar la anul sper să ridic şi eu trofeul deasupra capului”, a declarat antrenorului CFR-ului, la Look TV.

Clujenii au terminat acest sezon pe locul patru în clasament, la şapte puncte în spatele podiumului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.