JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat toate cele patru meciuri amicale disputate până acum în cantonamentul din Cipru, însă fanii feroviarilor au şi alte motive de bucurie.

Antrenorul Vasile Miriuţă şi căpitanul Mario Camora şi-au prelungit contractele cu CFR Cluj pe încă un sezon, până la 30 iunie 2018. Anunţul a fost făcut după meciul amical de ieri, unul dintre motivele care au stat la baza noilor înţelegeri fiind şi posibila ieşire din insolvenţă până la finalul acestui campionat.

„Mi-am prelungit încă un an de zile până în 2018. Mă simt foarte bine aici şi îmi doresc să rămân cât mai mult. Sperăm ca până la sfârşitul lui aprilie să se iasă din insolvenţă, am mare încredere. Ne dorim să ieşim din insolvenţă, să jucăm în cupele europene”, a declarat antrenorul feroviarilor, pentru Dolce Sport.

Mario Camora a fost asaltat de oferte mai ales în 2016, însă le-a refuzat pe toate pentru a rămâne în Gruia, portughezul fiind cel mai vechi străin din lotul ardelenilor, venind la Cluj în urmă cu cinci ani şi jumătate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.