JSport.roJSport.ro
fotografii: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla a disputat, în Sâmbăta Mare, cel mai important meci din ultimii ani. Galben-albaştrii au primit vizita Universităţii Cluj, una dintre cele mai iubite formaţii din România, la o distanţă de aproape 17 ani de când aceeaşi echipă a Gherlei a găzduit partida cu Steaua Bucureşti, din şaisprezecimile Cupei României.

Din anul 2000 microbiştii gherleni nu s-au mai îndreptat, în număr atât de mare, spre stadionul “Olimpia”, peste 1.500 de spectatori luând loc, ieri, în tribunele arenei din parc.

Cei care au venit şi la meciul cu Steaua l-au putut revedea în teren pe portarul Olimpiei, Mihai Pădure, acesta apărând şi la jocul din 6 septembrie 2000, pierdut de gherleni cu 0-4. Astfel, după aproape 17 ani, goalkeeperul ajuns acum la 42 de ani a fost pe gazon la un alt meci al Olimpiei care va intra în istorie, Pădure fiind învins doar de eurogolul lui Goga, venit pe finalul partidei de ieri.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită şi de o prestaţie aproape perfectă a gherlenilor, care i-a mulţumit pe deplin pe oficialii echipei.

“A fost o atmosferă deosebită. Mă bucur că am reuşit să aducem atâta lume în tribune, de fapt nu au mai venit atâţia spectatori de la meciul cu Steaua, din 2000. Vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudinea de care au dat dovadă, ei au înţeles că numai prin devotament, prin dăruire, pot să facă un meci bun. Diferenţa a fost făcută de acel şut, care a venit şi pe o greşeală a noastră din cauza lipsei pregătirii fizice, jucătorul care trebuia să-l blocheze pe Goga nemaiavând forţa să o facă. Dezamăgirea rămâne, pentru că am pierdut pe final, i-am felicitat pe jucători, dar nu vreau ca aceştia să se îmbete cu apă rece, pentru că nu am obţinut niciun punct, deşi cred că meritam. Consider că am jucat de la egal la egal cu Universitatea Cluj”, ne-a declarat preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

Pentru gherleni eşecul de ieri a fost al patrulea din acest sezon, două dintre ele fiind împotriva lui “U” Cluj, în tur “studenţii” câştigând cu 2-0 pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.