JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a câştigat un meci foarte important în economia clasamentului Ligii a III-a, 3-2 cu CS Iernut, după ce a evoluat mai bine de jumătate de oră în inferioritate numerică.

Podină a fost eliminat în minutul 59, la scorul de 3-1 pentru dejeni, însă oaspeţii nu au mai reuşit decât să reducă din diferenţă până la final.

CS Iernut a fost, de altfel, şi echipa care a deschis scorul, însă gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză, prin Cătălin Itu şi Florin Blaj. Acesta din urmă a înscris şi pentru 3-1 în minutul 55, însă mai apoi dejenii, cu un om în minus, au fost nevoiţi să suporte dominarea oaspeţilor, care a adus un singur gol în poarta lui Szekely.

„Am arătat ca o echipă în acest meci, tăria grupului şi caracterele fiecăruia s-au văzut din plin. Au ţinut de rezultat, au înţeles că doar aşa pot apăra victoria pentru că am avut chiar o echipă foarte bună în faţă. Iernutul a dominat ultima jumătate de oră, dar până la urmă eu zic că rezultatul e corect. A fost cel mai bun meci din punct de vedere al dăruirii jucătorilor, iar tăria de caracter a fiecăruia trebuie remarcată în primul rând”, ne-a spus delegatul echipei dejene, Costi Bădan, cel care se ocupă de Unirea Dej alături de Flaviu Băieşu şi de Eusebiu Şuvagău, la câteva dintre antrenamentele clujenilor participând şi Cristi Dulca.

De menţionat că Unirea a rămas fără doi dintre jucătorii cu experienţă a lotului pe acest final de sezon, Florin Alexandru şi Adrian Nalaţi plecând săptămâna trecută.

Dejenii se află acum pe locul nouă în clasament, cu 35 de puncte, la trei puncte în faţa Viitorului Ulmeni.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Kereki
Podină
Giurgean
Blaj Al.
Itu C.
Paul B.
Suciu
Blaj Fl.

Au mai intrat: Muntean, Obreja, Kokcis

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.