JSport.roJSport.ro

IMG_1998Unirea Dej a câştigat meciul cu CS Iernut, din etapa a 15-a Ligii a III-a, 2-0, după un joc pe care l-a controlat în totalitate.

Formaţia pregătită de Alpar Meszaros a trecut peste dezamăgirea pierderii jocului cu Sănătatea Cluj în minutele de prelungire şi a apăsat încă din start acceleraţia în partida de pe teren propriu contra mureşenilor. Dintre numeroasele ocazii create la poarta oaspeţilor, doar două au fost şi fructificate, Alex Bălţoi şi Karl Ekollo marcând pentru formaţia dejeană în ultimul sfert de oră al primei reprize.

„Băieţii au jucat foarte bine, îi felicit, un angajament bun, un spirit de echipă bun. A fost o victorie fără emoţii, am mai avut şi patru ocazii clare, am făcut un joc bun. Ne doare, încă, punctul acela pierdut la Sănătatea, dar mie îmi pare bine că am putut să facem un lot, cu buget mic, la care să tragă fiecare la aceeaşi căruţă”, ne-a declarat tehnicianul dejenilor, Alpar Meszaros.

Unirea a bifat a patra victorie a sezonului şi a ajuns la 13 puncte în clasament, în etapa următoare având meci cu CS Oşorhei, în deplasare.

Unirea Dej: Sălăjan – Podină, Ionescu, Kovacs, Plăian – Bota, Nalați, Rogozan, Guembar – Ekollo, Bălțoi. Au mai intrat: Munteanu, Cr. Itu şi Papp. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.