JSport.roJSport.ro

IMG_5207Viitorul Feleacu s-a impus cu 4-0 în faţa echipei aflate pe ultimul loc înaintea etapei a 18-a din Liga a IV-a, CFR Dej, într-un meci disputat duminică la prânz, la Cluj-Napoca.

Diferenţa de valoare s-a văzut clar pe durata celor 90 de minute, gazdele rezolvând meciul încă de la pauză, atunci când era deja 3-0, prin golurile lui Goga, Cătălin Crişan şi Burz. În partea a doua meciului Viitorul nu a mai forţat şi a mai înscris o singură dată, prin Nadin Crişan, în faţa unei echipe care a făcut deplasarea fără mai mulţi jucători de bază.

Totuşi, chiar dacă elevii săi au marcat patru goluri, antrenorul Lucian Roşu a fost nemulţumit de lejeritatea cu care jucătorii Feleacului au tratat anumite faze din joc, nefructificate şi pe tabelă.

“Am câştigat, dar a fost un meci pe care echipa l-a tratat un pic superficial. Au fost foarte multe ratări, şi cu poarta goală, pe faze bine construite, am ajuns frumos în careu, dar ne lipseşte finalizarea. Eu tot cu lipsurile sunt, veşnic nemulţumit, dar se putea mult mai bine azi, în condiţiile în care echipa adversă a venit doar ca să facă deplasarea. În schimb, sunt mulţumit de jocul practicat, mai puţin de ratări, dar am făcut un joc bun, per ansamblu. Băieţii s-au conformat la tot ce le-am cerut. Avem un obiectiv greu de realizat, dar dacă jucătorii se vor comporta ca o echipă şi vor învăţa să comunice între ei pe teren, am putea avea şi pretenţii acolo în faţă”, ne-a spus tehnicianul Viitorului, Lucian Roşu.

“Nu ne-am putut strânge toţi astăzi, dar au fost mai buni decât noi cei de la Viitorul, la toate capitolele. După 3-0 la pauză, repriza a doua a fost mai echilibrată, au mai lăsat şi ei motoarele mai jos, însă s-a văzut diferenţa de valoare per total şi au fost mai buni”, a declarat şi antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

După acest succes, Viitorul Feleacu a ajuns la 32 de puncte în clasament, şi se află la şase “lungimi” în spatele celor trei echipe din faţă care se luptă acum pentru promovare.

Viitorul Feleacu: Silaghi – Burcă, Crişan N., Mureşan, Neamţu – Crişan C, Grigoroşcută, Goga, Moldovan – Danciu, Burz. Au mai intrat: Brie, Mocan, Gădălean, Tinteşan. Antrenor: Lucian Roşu

CFR Dej: Florea – Cîmpean, Todică, Duma, Bereczki – Cociş, Tecar, Câmpan, Retegan – Lukacs, Ciurean. Au mai intrat: Vereş, Giorgiu, Peter, Husa. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.