JSport.roJSport.ro

Fotbal M - Universitatea Cluj - FC Brasov 0-0 (0-0)Universitatea Cluj a obţinut al treilea succes al sezonului tocmai unde suporterii se aşteptau cel mai puţin. Favoriţii lor au câştigat cu 1-0 pe terenul liderului FCM Baia Mare, printr-un gol marcat de Ursu în minutul 85.

Gazdele au jucat aproximativ un sfert de oră cu un jucător mai puţin, după ce Sergiu Oltean a primit al doilea cartonaş galben în urma unei altercaţii cu Daniel Cocină chiar înainte de pauză. Egalitatea s-a restabilit pe teren, însă, după 15 minute de la reluare, atunci când Florin Cordoş a văzut şi el cartonaşul roşu.

Elevii lui Marius Popescu au avut destule emoţii în defensivă în partea a doua a meciului, gazdele arătând că nu degeaba ocupau primul loc în clasament înaintea acestei etape. Băimărenii nu au concretizat, însă, ocaziile create, iar Octavian Ursu i-a pedepsit în minutul 85, atunci când a expediat un şut perfect de la aproximativ 25 de metri. Mingea a intrat în poarta lui Ormenişan după ce a lovit, în prealabil, bara, iar meciul s-a terminat cu victoria „studenţilor”, a treia în acest sezon, toate obţinute în deplasare.

În următoarea etapă, a 11-a, „şepcile roşii” vor primi vizita celor de la FC Caransebeş.

„U” Cluj a început meciul de la Baia Mare în următoarea formulă: Niczuly-Butean, Cordoş, Crişan, Hîmpea-Boboc, Keresztes-Ursu, Calcan, Popescu-Cocină

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.