JSport.roJSport.ro

IMG_8350Armenopolis Gherla s-a impus, 4-2, în meciul din deplasare cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, ultimul al etapei a 17-a.

Având nevoie mare de victorie pentru a le egala la puncte pe Potaissa Turda şi Luceafărul Cluj, gherlenii au început tare jocul de la Câmpia Turzii, iar la pauză conduceau deja cu 3-0, după golurile lui Roşa, Chiş şi Doroftei. Intraţi mai relaxaţi în a doua repriză, oaspeţii au fost nevoiţi să scoată de două ori mingea din poartă, golurile lui Bucur şi Şoancă aducând din nou suspansul în acest meci.

Lucrurile aveau, însă, să devină clare pe final, atunci când Marian Ionuţ a transformat un penalty obţinut de echipa sa, astfel că Armenopolis a ajuns la 35 de puncte în clasament, Liga a IV-a Cluj având acum trei echipe cu acelaşi număr de puncte pe primele locuri. De partea cealaltă, elevii lui Valentin Şandru au ratat ocazia de a se menţine aproape de poziţiile fruntaşe, în condiţiile în care au şi un meci mai puţin disputat, distanţa faţă de primul loc mărindu-se acum la 10 puncte.

„A fost o victorie meritată a oaspeţilor, ei au gestionat mai bine mai ales primele 30 de minute. Noi am avut o ratare singur cu portarul la 0-0 şi am mai irosit, apoi, încă o ocazie, iar dacă reuşeam noi să deschidem scorul poate altfel era meciul. Oricum, Armenopolis e o echipă matură, cu jucători experimentaţi, chiar le-am atras atenţia alor mei că dacă nu facem marcaj, nu stăm aproape şi îi lăsăm să se întoarcă cu faţa la poartă ne pun probleme. În a doua repriză am revenit până la 2-3, am mai avut două ocazii, dar a venit acel penalty şi a fost greu să mai revenim apoi. Aveam o şansă la locurile fruntaşe dacă băteam, altfel mergeam la Luceafărul vineri, dar şi aşa mergem să ne batem acolo”, ne-a spus antrenorul ISCT, Valentin Şandru.

„Prima repriză a fost clar dominată de noi, ne-au ieşit cam toate, dar a doua am intrat un pic mai relaxaţi şi am luat două goluri repede. Au mai avut gazdele ocazii apoi, dar am dat şi golul patru şi am trăit fără emoţii ultimele minute. În clasamentul real suntem acum pe primul loc, pentru că le-am bătut şi pe Potaissa şi pe Luceafărul”, ne-a spus şi unul dintre antrenorii gherlenilor, Cristi Vedean, înainte cu trei etape de cel mai important meci al sezonului din Liga a IV-a, derby-ul Luceafărul – Armenopolis.

ISCT: Ursu – Juncan, Cecălăcean, Moldovan, Oroian – Şoancă, Bucur, Tescar, Oltean – Fl. Dan, Voiculeţ. Au mai intrat: Marcu, Cosma, Câmpean, Vlasa. Antrenor: Valentin Şandru

Armenopolis: Tala – Codorean, M. Ionuţ, Chiş, Roman – Stan, Crăciun, Roşa, Bocoş – Cotuţ, Doroftei. Au mai intrat: Sărmăşan, Rus, Mureşan. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David şi Ioan Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.