JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro
foto: gherlainfo.ro

Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat derby-ul de pe teren propriu cu Luceafărul Cluj, 2-1, din etapa a 22-a a Ligii a IV-a şi a făcut un salt de două locuri în clasament. După acest eşec, oficialii oaspeţilor au anunţat că renunţă la lupta pentru promovare, clujenii având acum opt puncte în spatele locului 1, însă şi două meciuri mai puţin disputate.

Jocul de duminică a fost decis abia cu cinci minute înainte de final, atunci când Alex Rus a marcat golul care a produs bucurie mai ales în rândurile celor de la Armenopolis Gherla şi Viitorul Feleacu, formaţii care s-au distanţat în clasament faţă de Luceafărul. La pauza partidei de la Mintiu-Gherlii scorul a fost 1-1, portarul oaspeţilor, Aranyosi, reuşind contraperformanţa de a încasa un gol de la aproximativ 35 de metri, după un şut al lui Florin Pop.

Pe finalul primei părţi, Răzvan Truşcă a transformat un penalty şi a readus egalitatea pe tabelă, însă echipa sa s-a întors la Cluj cu mâna goală, după ce a primit golul decisiv pe final.

“Am întâlnit o echipă foarte bună, cred că cea mai bună cu care am jucat până acum. În prima repriză eu zic că am dominat, am dat gol şi am mai avut câteva ocazii, iar în partea a doua jocul a fost mai echilibrat. Am reuşit să dăm gol pe final, Alex Rus, aflat într-o formă foarte bună, ne-a băgat banii în buzunar, ca să zic aşa. Am câştigat şi cu Armenopolis şi cu Luceafărul şi vrem să batem pe toată lumea, iar la final să tragem linie şi vedem pe ce loc suntem. Astăzi au venit mulţi suporteri să ne susţină, inclusiv din Gherla, toată lumea s-a bucurat alături de noi, şi ei, dar şi primarul”, ne-a spus tehnicianul Vulturului, Adrian Trif.

IMG_4548“A fost un meci în care am luat gol după un şut de la aproape 40 de metri, pe o minge aiurea, am reuşit să egalăm mai apoi, iar în a doua repriză ne-au prins pe o contră şi am primit al doilea gol. Am mai avut, apoi, un penalty clar, care nu ni s-a acordat, dar nu mai contează asta. Din punctul meu de vedere şi al antrenorului, jocul nostru a scârţâit, poate băieţii au fost depăşiţi de evenimente şi credeau că dacă se prezintă la meci o să şi câştige. Acest rezultat contează mai ales pentru ceilalţi, pentru că pe noi ne-a liniştit de tot. Nu ne mai interesează promovarea, nu mai contează pentru noi, poate ne-am forţat puţin norocul şi ziceam că ce echipă bună avem. Băieţii credeau că dacă au un pic de valoare câştigă meciurile doar dacă stau în teren. Poate şi pauza asta ne-a dat un pic peste cap, pentru că înainte aveam o continuitate. Obiectivul numărul 1 pentru noi a fost, oricum, Campionatul Mondial al Avocaţilor, acolo unde vom pleca mâine şi sper să fie ok. Vom juca şi la Liga a IV-a toate meciurile şi vedem pe ce loc ne clasăm, dar de noi nu mai depinde deloc acum”, ne-a spus preşedintele Luceafărului, Adrian Truşcă, formaţie care a jucat, duminică, primul meci după trei săptămâni, ultimul joc fiind în 16 aprilie.

Mai jos vedeţi cum arată clasamentul primelor şase echipe după 22 de etape, Potaissa şi Vulturul urmând să stea câte o etapă până la final.

  1. Potaissa Turda              21m    47p
  2. Viitorul Feleacu              20m   44p
  3. Armenopolis Gherla       19m   41p
  4. Vulturul Mintiu-Gherlii     21m   40p
  5. Luceafărul Cluj              19m   39p
  6. Arieşul M. Viteazu         19m    37p

Vulturul: Prunean – Pop Fl, Pop Vl, Stupinean, Boier – Sămărtean, Dascăl, Balint, Mureşan – Bondor, Rus Al. Au  mai intrat: Savu, Morar, Rusu.

Luceafărul: Aranyosi – Dîrjan V, Truşcă R, Cîmpean, Corpodean  – Paravan, Ciotlăuş, Frătean, Mocan  – Dîrjan P, Vasilaş. Au mai intrat: Csalai, Roman, Creţu, Gădălean. Antrenor: Călin Budişan

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.