Erik Lincar speră să fie ferit de ghinioane în 2022. În anul precedent nu a suferit doar din cauza ultimelor două rezultate ale Universității Cluj (1-2 cu Astra și 0-1 cu liderul Petrolul Ploiești). Antrenorul de 43 de ani a povestit prin ce a trecut din cauza accidentării la tendonul ahilean. La unele partide, Lincar a venit în cârje.

”La primul joc, cu cei de la Timișoara, am suferit o recidivă. A fost un moment de cumpănă pentru mine, neștiind ce se va întâmpla cu piciorul și mai ales că s-a ajuns la concluzia că era obligatoriu să mă operez, altă soluție nu mai aveam. Am trecut prin momente complicate, poate și din punct de vedere al rezultatelor, și din cauza sănătății, dar cred eu că am trecut cu brio și la un moment dat chiar am reușit să avem o constanță, câștigând cinci meciuri consecutive”, a povestit tehnicianul într-un interviu acordat postului de televiziune LOOK SPORT.

În amplul material difuzat în perioada Sărbătorilor, Lincar a mai vorbit despre strategia de transferuri din pauza competițională de iarnă, motivele pentru care a acceptat să vină la Universitatea Cluj, ce trebuie făcut pentru a realiza prima sa promovare în primul eșalon ca tehnician, cele trei promovări în liga secundă din trecut, dar și momente importante din cariera de jucător precum cele două titluri cucerite cu Steaua și selectarea sa în lotul României la Euro 2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.