JSport.roJSport.ro

IMG_4574Luceafărul 2010 Cluj-Napoca a câştigat categoric derby-ul cu liderul campionatului din Liga a IV-a, Potaissa Turda, într-un meci din etapa a 16-a.

Clujenii s-au impus cu 5-0 după un joc perfect al elevilor lui Călin Budişan şi Adrian Truşcă, aceştia beneficiind, însă, şi de problemele cu care se confruntă echipa turdeană, jucătorii Potaissei punând mână de la mână pentru a putea ajunge la acest meci. Faptul că liderul din Turda s-a prezentat la partida din Floreşti în ultimul moment a produs efecte şi la moralul băieţilor lui Dorin Suciu, care s-au văzut depăşiţi categoric de o echipă dornică de revanşă după eliminarea din Cupa României.

Luceafărul a zburdat pe teren duminică dimineaţă, “dubla” lui Ciprian Roman şi reuşitele lui Lucian Turcu, Dan Ciotlăuş şi Paul Dîrjan ducând la un rezultat greu de anticipat înaintea meciului. De altfel, acest succes a fost şi sărbătorit pe măsură de către gazde, mai jos putând fi văzută bucuria jucătorilor clujeni din vestiar, imediat după finalul partidei. Acest succes a dus formaţia clujeană la doar două puncte de primul loc, Luceafărul fiind în continuare la egalitate de puncte cu Armenopolis Gherla.

“Ne aşteptam să câştigăm, să avem o victorie clară, chiar i-am spus lui Adrian Truşcă faptul că vom bate cu 3-0, nu ne aşteptam să fie chiar 5-0, dar a fost peste 3-0 şi suntem în grafic. Cam asta ne doream şi asta ne aşteptam”, ne-a spus unul dintre antrenorii Luceafărului, Călin Budişan. “Rezultatul a fost mincinos, meritam să dăm mai multe goluri, am avut ocazii foarte bune. Băieţii au fost motivaţi, a fost o diferenţă de atitudine faţă de meciurile precedente şi nu am renunţat la promovare. Fiecare meci îl tratăm la victorie”, l-a completat şi colegul său de pe banca clujenilor, Adrian Truşcă.

“Jocul nostru nu a mers deloc, au jucat şi ei foarte bine, dar noi am fost la un pas să nu ne prezentăm, jucătorii au pus de la ei bani pentru transport. Potaissa are mari probleme financiare, iar de aici pleacă toate. Băieţii nu şi-au luat banii deloc în 2016, iar aceste probleme au depăşit concentrarea şi motivaţia pe care trebuia să le avem la acest meci. Oricum, a fost o victorie foarte meritată a Luceafărului, chiar dacă şi noi am avut câteva ocazii, însă nu am avut motivaţia necesară, pe fondul unui joc foarte bun al echipei gazdă”, ne-a declarat tehnicianul turdenilor, Dorin Suciu.

Luceafărul: Aranyosi – Dîrjan V, Truşcă R., Câmpean, Corpodean – Mocan, Paravan, Ciotlăuş, Turcu – Roman, Frătean. Au mai intrat: Vasilaş, Dîrjan P, Sasaeac şi Nut. Antrenori: Călin Budişan şi Adrian Truşcă

Potaissa: Lăkătuş – Hidişan, Soporan, Szakacs, Otvoş – Kopandy, Savu, Silaghi, Tot – Lăcătuş, David. Au mai intrat: Litean, Papalan, Pârjol şi Nicoară. Antrenor: Dorin Suciu

#greatvictory #teamluceafarul✋󾍗5󾭂0

Posted by Părăvan Bogdan on Sunday, March 27, 2016

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.