JSport.roJSport.ro
foto: brasov junior’s cup

Luceafărul 2010 Cluj a fost cea mai bună echipă la Braşov Junior’s Cup, grupa 2008, câştigând competiţia după o finală cu Steaua Bucureşti.

Jocul a fost decis de loviturile de departajare, după 0-0 la finalul timpului regulamentar micii clujeni ridicând trofeul deasupra capului în urma a trei lovituri de la 11 metri transformate, steliştii ratând penalty-ul decisiv.

De altfel, competiţia de la Braşov a fost deschisă de către Luceafărul 2010 chiar cu un meci împotriva Stelei în grupa C, terminat tot la egalitate, 1-1, jucătorii lui Adrian Truşcă, Răzvan Truşcă şi Mihai Frătean obţinând mai apoi opt victorii consecutive. A noua a venit la capătul penalty-urilor din finală, „luceferii” clujeni având un golaveraj de 38-3 la finalul acestui turneu.

Alb-albaştrii au participat la competiţia de la Braşov şi cu o echipă la grupa 2010, aceasta încheind pe locul cinci în grupa B, cu patru victorii, patru înfrângeri şi un egal. Cealaltă formaţie clujeană de la Braşov Junior’s Cup a fost Luceafărul Cluj, care a participat la grupa 2007, ratând, însă, calificarea în finală, după ce a pierdut, 0-2, semifinala cu Atletico Timişoara. Roş-albaştrii au câştigat grupa D cu un bilanţ de şase victorii şi un egal, iar apoi au trecut la penalty-uri de Interstar Sibiu, în sferturi, oprindu-se în semifinale.

Mai jos aveţi un video cu bucuria de la final a micilor campioni de la Luceafărul 2010 Cluj.

Ultima zi din prima parte a Brasov Junior's Cup 2017. Emotii, pasiune, descatusare, toate la un loc. Bucuria fotbalului, traita de copii si sustinatorii lor

Posted by Brasov Junior's Cup Official on 13 August 2017

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.