JSport.roJSport.ro
foto: brasov junior’s cup

Luceafărul 2010 Cluj a fost cea mai bună echipă la Braşov Junior’s Cup, grupa 2008, câştigând competiţia după o finală cu Steaua Bucureşti.

Jocul a fost decis de loviturile de departajare, după 0-0 la finalul timpului regulamentar micii clujeni ridicând trofeul deasupra capului în urma a trei lovituri de la 11 metri transformate, steliştii ratând penalty-ul decisiv.

De altfel, competiţia de la Braşov a fost deschisă de către Luceafărul 2010 chiar cu un meci împotriva Stelei în grupa C, terminat tot la egalitate, 1-1, jucătorii lui Adrian Truşcă, Răzvan Truşcă şi Mihai Frătean obţinând mai apoi opt victorii consecutive. A noua a venit la capătul penalty-urilor din finală, „luceferii” clujeni având un golaveraj de 38-3 la finalul acestui turneu.

Alb-albaştrii au participat la competiţia de la Braşov şi cu o echipă la grupa 2010, aceasta încheind pe locul cinci în grupa B, cu patru victorii, patru înfrângeri şi un egal. Cealaltă formaţie clujeană de la Braşov Junior’s Cup a fost Luceafărul Cluj, care a participat la grupa 2007, ratând, însă, calificarea în finală, după ce a pierdut, 0-2, semifinala cu Atletico Timişoara. Roş-albaştrii au câştigat grupa D cu un bilanţ de şase victorii şi un egal, iar apoi au trecut la penalty-uri de Interstar Sibiu, în sferturi, oprindu-se în semifinale.

Mai jos aveţi un video cu bucuria de la final a micilor campioni de la Luceafărul 2010 Cluj.

Ultima zi din prima parte a Brasov Junior's Cup 2017. Emotii, pasiune, descatusare, toate la un loc. Bucuria fotbalului, traita de copii si sustinatorii lor

Publicată de Brasov Junior's Cup Official pe Duminică, 13 august 2017

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.