JSport.roJSport.ro
foto: facebook/fc mosaique

Sănătatea Cluj a pierdut, în această iarnă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, Bogdan Cristea alegând să plece în Franţa.

Acesta a jucat la FC Mosaique, în Liga a V-a, dar în condiţii financiare mult mai bune decât putea câştiga în Liga a III-a din România, iar alegerea s-a dovedit una inspirată.

După 11 meciuri în tricoul echipei din Rennes, Cristea (foto sus, primul din dreapta în picioare-tricou roşu) a marcat şapte goluri, ultimul chiar în weekendul trecut, în victoria cu 7-1 în faţa celor de la Pace Co 3, meci în care a oferit şi trei „assist-uri”. Acest succes a coincis cu finalul campionatului, dar şi cu promovarea în Liga a IV-a a echipei sale, patronul având planuri mari cu FC Mosaique.

„Obiectivul la noi este promovarea în fiecare an. Deocamdată am urcat în Districtul 1, cum se numeşte aici, echivalentul Ligii a IV-a. În vară vor mai veni câţiva jucători, echipa se va întări şi vrem să urcăm cât mai sus. Eu am acum două luni de vacanţă. Voi veni în România, iar în august mă voi întoarce în Franţa pentru noul sezon”, ne-a spus Bogdan Cristea.

Acesta a jucat 11 meciuri pentru FC Mosaique în 2017, oficialii echipei prelungindu-i şi contractul, iar românul va primi, automat, şi o mărire de salariu.

Cristea este coleg la formaţia franceză cu portarul Tudor Mare, şi el fost component al Sănătăţii Cluj, FC Mosaique reuşind să câştige campionatul cu un bilanţ de 19 victorii, două egaluri şi o înfrângere.

Mai jos aveţi bucuria din vestiarul francezilor după succesul care a adus promovarea.

https://www.facebook.com/1032393726882969/videos/1238712279584445/

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.