JSport.roJSport.ro
foto: Gustavo Cherro/Red Bull Content Pool

România a scris din nou istorie printr-o echipă din Cluj. TAO United, formaţia care a câştigat finala naţională de la Bucureşti a turneului mondial Neymar Jr.’s Five, a reuşit să obţină marele trofeu în weekend-ul trecut, în Brazilia.

Echipa compusă din Ionuţ Movileanu, Dragoş Bogdan, Mihai Mihalache, Constantin Ion, Gabriel Ion şi Silviu Radu a devenit campioană mondială după o victorie cu o formaţie din Anglia în finală, 1-0.

Meciul a fost decis de golul de aur, Silviu Radu reuşind să marcheze unu contra unu, potrivit sistemului de departajare în această competiţie, marele trofeu fiind acordat chiar de către Neymar.

foto: Fabio Piva/Red Bull Content Pool

Când am reușit să intru în posesia mingii și am început să înaintez către poartă, mi-au dat lacrimile de bucurie, așa că nu știu exact cum am înscris golul. Să joci în fața unor titani ai fotbalului mondial, precum Neymar și Gabriel Jesus nu este un lucru deloc ușor. Este un vis devenit realitate. Cred că ne va lua câteva zile să realizăm exact ce ni s-a întâmplat” a spus cel care a adus marele trofeu pentru formaţia din România.

A fost abia a doua ediţie a evenimentului susţinut de celebrul jucător brazilian, de altfel Neymar şi prietenii săi, printre care şi jucătorul lui Manchester City, Gabriel Jesus, jucând mai apoi un meci amical cu TAO United.

Peste 100.000 de jucători din 53 de ţări au luat startul în această competiţie cu un sistem de desfăşurare inedit, 5 la 5 fără portar, o echipă care primea un gol pe durata celor 10 minute pierzând câte un membru. La final, dacă scorul era egal, departajarea se făcea printr-un duel unu contra unu.

TAO United a câştigat şi o excursie la Barcelona, acolo unde îşi va petrece timpul cu Neymar şi va asista şi la un meci pe Camp Nou.

Mai jos aveţi înregistrarea completă a partidei care a adus marele trofeu clujenilor, dar şi rezultatele românilor la turneul final ce s-a desfăşurat chiar în localitatea natală a lui Neymar, Praia Grande, în weekendul trecut.

Şaisprezecimi de finală

România-Iordania 5-1

Optimi de finală

România-Italia 1-0

Sferturi de finală

România-Kosovo 5-0

Semifinale

România-Suedia 4-0

Finala

România-Anglia 1-0

 

If you missed it, here is the deciding match. And the 2017 Neymar Jr's Five World Champion is…

Publicată de Red Bull Neymar Jr's Five pe Sâmbătă, 8 iulie 2017

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.