JSport.roJSport.ro

img_5111_1024x683CFR Cluj a obţinut o victorie importantă pe terenul Astrei Giurgiu, 2-1, după un meci în care toate golurile s-au dat în primele 21 de minute. Ardelenii au egalat-o din nou pe Dinamo în clasament şi au revenit pe poziţia a cincea, la cinci puncte de locul întâi.

Feroviarii au început meciul de la Giurgiu decişi să-şi recupereze cele trei puncte pierdute în faţa Pandurilor, iar după doar patru minute Cristi Bud a deschis scorul după o lovitură de colţ. Avantajul clujenilor a durat doar 10 minute, pentru că Denis Alibec a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestui sezon, printr-un şut de la aproximativ 25 de metri.

Repriza nebună de la Giurgiu a continuat, iar după alte şapte minute Nascimento s-a jucat cu apărarea gazdelor în careu şi a putut fi oprit doar prin fault, tot el executându-l pe Gavrilaş de la punctul cu var. Imediat Teixeira a trecut foarte aproape de egalare, însă elevii lui Vasile Miriuţă au reuşit să păstreze avantajul până la finalul primelor 45 de minute.

A doua parte a meciului a debutat cu ocazii mari ale gazdelor, însă Budescu şi Teixeira l-au prins în formă bună pe Vâtcă, portarul clujenilor respingând şuturile celor doi jucători. Astra a avut mai mult mingea în repriza secundă, însă nu a reuşit să-i dea multe emoţii portarului clujenilor, CFR reuşind să conserve avantajul de pe tabelă până la final.

S-a terminat 2-1 pentru formaţia lui Vasile Miriuţă, care s-a apropiat la cinci puncte de liderul Ligii I, Steaua.

astraAstra Giurgiu

12
Gavrilaş
13
Junior Morais
15
Oros
2
Geraldo
77
Stan
20
Lovin
8
Takayuki
80
Teixeira
10
Budescu
31
Ioniţă
7
Alibec

Au mai intrat: R. Alves, Florea, Romario. Antrenor: Marius Şumudică

cfr-clujCFR Cluj

12
Vâtcă
45
Camora
30
Mureşan An.
6
Larie
22
Lopes
31
Rus L.
8
Nascimento
19
Nouvier
17
Sorsa
7
Păun
26
Bud

Au mai intrat: Omrani, Chiriţă, Ene. Antrenor: Vasile Miriuţă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.